SUUR AU ⟩ Imeravimit jaganud Heelia Sillamaa sai rahvastikuministrilt kiituskirja

Elu24
Copy
Heelia Sillamaa
Heelia Sillamaa Foto: Heelia Sillamaa

Läbi ja lõhki looduslik võluvits akne minemapeletamiseks teenis kiituse Riina Solmanilt endalt. Mis see küll olla võiks?

Mõne päeva eest pöördus Heelia Sillamaa oma jälgijate poole ning avaldas, et on leidnud ülitõhusa ravimi akne vastu. See ajas küll iiveldama, kuid klaaris näonaha kiirelt, tõhusalt ja looduslikult.

«Ravimi nimi on rasedus ja loodan selle reklaami eest nüüd rahvastikuministrilt kiituskirja saada,» teatas Heelia naljatamisi. Taustaks seletas ajakirjanik, et oli mitu varasemat aastat aknega maadelnud ja hakanud palju paremini mõistma neid, kelle ainus lahendus ongi meik.

Läbi meedia jõudis see aga rahvastikuminister Riina Solmani endani. Viimane ei jätnud nalja saba sinnapaika ning pühendas Heeliale täna põhjaliku vastuse ning kiituse.

Delfi eile: «Tuntud telenägu Heelia Sillamaa, kes avalikustas hiljuti Instagramis, et ootab last...»; tsiteeris edasi...

Posted by Riina Solman on Neljapäev, 9. juuli 2020

«Kiituskirja mul välja anda pole, kuid siinkohal tuleb Heeliale üks kiituskaart kohe kindlasti,» kirjutas minister ja lisas postitusele meeleoluka õnnitluskaardi. «Paistku lapseootuse rõõm ja sära läbi Sinu teistelegi,» seisis kaardil.

Kogenud emana oli Solmanil ka iivelduse vastu variant pakkuda. «Üllatuslikult tulemuslikult aitas sidruni söömine päeva jooksul õhukeste viilude kaupa,» kirjeldas Solman. «Öösel, kui iiveldus ei lasknud magada, aitas küpsise närimine,» meenutas ta.

 
View this post on Instagram

Tahtsin lihtsalt öelda, et leidsin lõpuks ometi 100% loodusliku ravimi, mis päriselt ka akne vastu aitab. Ravim on kõigile kättesaadav ja hind on ka väga mõistlik. Ainsaks miinuseks on see, et mind ajas see natuke iiveldama, aga see pidi täiesti tavaline ravimi kõrvaltoime olema. Ravimi nimi on rasedus ja loodan selle reklaami eest nüüd rahvastikuministrilt kiituskirja saada? Kui ma aga korraks naljad kõrvale jätan, siis nende piltide vaatamine teeb mulle endiselt haiget. Alates sellest, kui mul paar aastat tagasi akne tekkis, olen ma oma nägu vihanud. Hea meelega jätaks ma need pildid oma telefoni peitu, aga ma tunnen, et ma pean neid jagama. Olen lihtsalt märganud, et Instagramis kipuvad ilma meigita välimust propageerima just need naised, kelle näonahk on veatu. Ja teate kui lihtne on rääkida sellest, kuidas naised peaksid ilma meigita enesekindlad olema, kui su nägu ongi ilma meigita samasugune nagu meigiga. Kahjuks olen ma ise kunagi see perfektse näonahaga targutaja olnud. Aga need ajad on nüüd möödas ja mina ei taha oma südametunnistusele teadmist, et mõni noor tüdruk hakkab oma nägu veelgi rohkem vihkama, sest Instagramis vaatavad talle otsa vaid perfektsed meigivabad näod?

A post shared by Heelia Sillamaa (@heeliasillamaa) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles