Tuulde loobitud miljonid? Meghan ei plaaninudki prints Harry kodumaale kauaks elama jääda

Elu24
Copy
Foto: PA / Scanpix

Kuigi Meghan ja Harry kulutasid mullu oma kodu renoveerimiseks meeletu summa, paistab see tänaseks päevaks olevat tuulde loobitud raha, sest paar ei elanud seal väga kaua ning kolis hoopis Ameerikasse. Kuningliku fotograafi sõnul polnud Ameerikast pärit näitlejataril kunagi plaanis oma abikaasa kodumaale jäädavalt kolida.

Väljaanne Express kirjutab, et prints Harry olevat pärast Sussexi hertsoginnaga abiellumist muutunud «täiesti hapuks». Kuninglik fotograaf Arthur Edwards ütles, et hertsoginna kulutas küll möödunud suvel Windsoris asuva Frogmore Cottage renoveerimiseks 2,4 miljonit naela (2,7 miljonit eurot) maksumaksjate raha, kuid tema tegelik plaan oli juba ammu enne seda paigas. TalkRadios kõnelenud härra Edwards seletas, kuidas hertsoginna tahtis Suurbritanniast lahkuda kohe, kui abielu prints Harryga on sõlmitud.

«Kogu see remont Frogmore'is ja raha, mis nad nd selle peale kulutasid, aga tal polnud kavatsustki siia jääda,» nendib mees. «Viimane asi, mida ta Westminster Abbey's Commonwealthi teenistusel tegi, oli see, et ta lahkus viimasena, sest nad viidi tagumisse ritta istuma. Ta tegi ka suure kära, et lapsed põlvili lasksid.»

Prints Harry ja Meghan teatasid 8. jaanuaril ühisavalduses, et plaanivad edaspidi jagada oma aega Ühendkuningriigi ja Põhja-Ameerika vahel. Ühtlasi plaanivad nad selle aasta jooksul ametikohustustest loobuda ja saavutada finantsilise iseseisvuse. Esialgu plaanis paar Kanadasse kolida, kuid pandeemia alguses seati end sisse hoopis Meghani kodulinnas Los Angeleses. Härra Edwards tõi välja, kuidas hertsoginna vahetas riideid ja läks otse Heathrow lennujaama, et lennata Los Angelesse. Ta ütles, et see näitab, et naine ei kavatsenud Ühendkuningriigis viibida. «Seda pole tema plaanides ja ta lohistab Harryt lihtsalt ringi ning kahjuks on mees sellega kaasa läinud,» lisas Edwards.

Andrew Edwards on Harryt pildistanud tema lapsepõlvest saati ja tema sõnul on tegemist suurepärase inimesega, kuid pärast Meghaniga kohtumist on noor sinivereline täielikult muutunud: «Ta ei rääkinud minuga aasta aega,» nentis piltnik. Edwards väidab, et kuninglik meedia palus kohtumist hertsoginnaga kolmel korral, kuid kõik nende katse nurjusid. «See oli naeruväärne,» arvab fotograaf.

Nüüdseks endine Sussexi hertsogipaar on lubanud et nad maksavad tagasi 2,4 miljonit naela ehk 2,8 miljonit eurot, mis kulus nende Frogmore kodu renoveerimiseks. Harry ja Meghan said Windsori lossi maadel asuva Frogmore Cottage'i kuninganna Elizabeth II-lt pulmakingiks. Nad lasid selle maja pööningust katuseni maksumaksjate rahaga renoveerida, kulutades selleks 2,7 miljonit naela (3,1 miljonit eurot). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles