PILDID ⟩ Saage tuttavaks: just temale kuulub kõige suurem rinnapartii Ukrainas!

Elu24
Copy
Mila Kuznetsova.
Mila Kuznetsova. Foto: Scanpix/zumapress.com

Pluss-suuruses modell Mila Kuznetsova (32) on pärit Ukrainast Kiievist ja talle kuuluvad oma kodumaa kõige suuremad naturaalsed rinnad. Maailmas on ta oma rinnapartiiga 13. kohal.

Lisaks osales ta Miss Universe Plus Size pageant 2019 missivõistlusel ning tal on Instagramis ligi 600 000 fänni. Lisaks on naisel ka OnlyFansi lehel konto, kus ta sümboolse kuutasu eest müüb oma paljastavaid pilte.

Naise rinnapartii ümbermõõt on 135,5 sentimeetrit.

Kuznetsovale kuuluvad oma kodumaa kõige suuremad naturaalsed rinnad. Maailmas on ta oma rinnapartiiga 13. kohal.
Kuznetsovale kuuluvad oma kodumaa kõige suuremad naturaalsed rinnad. Maailmas on ta oma rinnapartiiga 13. kohal. Foto: Scanpix/ZUMAPRESS.com

Maikuus kirjutas The Sun, et naine on oma elus kannapöörde teinud ning kavatseb hoopis poksimisega tegelema hakata. Treeningutega pidi ta alustama pärast koroonapiirangute kadumist.

Rinnakas pluss-suuruses modell on oma elus kannapöörde teinud ning kavatseb hoopis poksimisega tegelema hakata.
Rinnakas pluss-suuruses modell on oma elus kannapöörde teinud ning kavatseb hoopis poksimisega tegelema hakata. Foto: Scanpix/ZUMAPRESS.com

Juunis kirjutas sama väljaanne, et väidetavalt plaanis naine minna sel septembris Taimaale, et osa võtta seal toimuvast MMA võitlusest, kuid pärast konsulteerimist oma treeneriga, otsustasid nad üheskoos ümber. 

Nimelt otsustasid nad hoopis puurivõitluse kasuks, mida sügisel korraldab Taimaal venelasest ärimees Maxim Mernes. Kuigi naise osalemine võitlusel pole kindel, kavatseb ya Aasiasse reisida igal juhul, et võimalikult kiiresti seal oma treeningutega alustada.

Naise rinnapartii ümbermõõt on 135,5 sentimeetrit.
Naise rinnapartii ümbermõõt on 135,5 sentimeetrit. Foto: Scanpix/ZUMAPRESS.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles