Kurvikas glamuurimodell Kelly Brook üllatas oma fänne võluva bikiinikehaga

Elu24
Copy
Briti glamuurimodell Kelly Brook.
Briti glamuurimodell Kelly Brook. Foto: Ian West/PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti glamuurimodell ja näitleja Kelly Brook (40) postitas sotsiaalmeediasse üle pika aja kaks bikiinifotot. Fännid olid Brooki fotodest vaimustuses ja kiitsid naise bikiinikeha taevani.

Glamuurimodelli Kelly Brooki karjääri iseloomustavad võluvad bikiinifotod, kuid viimasel ajal pole inglanna neid oma isiklikul Instagramil väga palju jaganud. Hiljuti postitas aga Brook koguni kaks bikiinipilti ühes ning fännid kiitsid naise head vormi taevani.

«Sa näed ebareaalne välja,» kirjutas Brooki postituse alla teletäht Vicky Pattinson. «Võrratu,» teatas briti jalgpalluri Jamie Vardy abikaasa Becky.

Üks glamuurimodelli fännidest oli samuti piltidest vaimustuses: «Kaunis naine ja reaalne naine. Mitte kõhn nagu mõned. Kurvid kõik õigetes kohtades.»

«Pole midagi paremat kui loomulik ilu,» teatas teine fänn rõõmsalt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on

Pole üllatav, et vägagi fotogeeniline Brook alustas oma karjääri modellina. Tema fotod hakkasid ajakirjades ilmuma 90ndate teises pooles, kui Brook oli kõigest 16-aastane, vahendab Hello Magazine.

Ambitsioonikas inglanna hakkas lisaks modellikarjäärile jahtima tööd ka teles ning 1999. aastal sai Brook saatejuhiks «The big breakfast» hommikuprogrammis. Toona 18-aastane Brook pidas seal vastu vaid kuus kuud, kuid põhjendas aastaid hiljem, et ta oli selleks tol hetkel lihtsalt liiga noor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on

Pärast lühikeseks jäänud teletööd kolis Brook koos briti näitleja Jason Stathamiga, kes oli toona tema kallim, Ameerikasse, Los Angelesse. Seal sai ta väikese filmirolli thrilleris «Three» ning armus ära oma kaasnäitlejasse Billy Zane'i

Paar oli neli aastat ka kihlatud, kuid Brook lõpetas nende suhte pärast oma isa surma, 2007. aastal. Vahepeal oli Brook tõsielusaate «Celebrity love island» saatejuht, tegi kaasa filmis «Miss Marple» ja võistles teiste kuulsustega koos tantsusaates «Strictly come dancing». Viimase jättis aga Brook oma isa surma tõttu pooleli.

Hetkel on Brook suhtes võitluskunstiga tegeleva Jeremy Parisiga. Selle aasta alguses avaldas Brook, et teda abiellumine ning laste saamine väga ei huvitagi, vahendab Mirror.

«Tahan lihtsalt nautida oma elu järgmist faasi ja olla õnnelik,» rääkis Brook.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles