TRAGÖÖDIA JÄTKUB ⟩ «Glee» staari 4-aastase poja sõnul nägi ta, kuidas ema vee alla kadus

Elu24
Copy
Naya Rivera koos poja Josey Dorseyga.
Naya Rivera koos poja Josey Dorseyga. Foto: GREGG DEGUIRE/AFP

USA näitleja Naya Rivera (33) poeg Josey Dorsey (4) rääkis politseile, et ta nägi, kuidas ema vee alla kadus, vahendab Daily Star.

Kohalikud ametivõimud otsivad endiselt 33-aastast «Glee» staari, kes kuulutati surnuks 9. juulil. Võimude sõnul oli tegemist uppumissurmaga. Päev varem rentis Rivera paadi ning läks koos 4-aastase pojaga Piru paisjärvele, mis asub Los Angelese lähistel.

Politsei avaldas nüüd, et näitleja poeg nägi, kuidas tema ema kolmapäeval nende ühise paadireisi ajal lainete alla kadus. Poisi tervisega on kõik korras.

Suured otsingud tuukrite ka kopteritega kestsid kolmapäeval hilisõhtuni ning algasid taas neljapäeva hommikul. «Nii suures veekogus on palju takistusi, vahel just nähtavuse osas,» kinnitas šeriff Eric Buschoff. «Mul ei ole veel kindlaid andmeid sügavuse kohta paadi leidmise kohas või üldse sealsetest oludest,» selgitas ta eile meediale. 

Poja kirjelduse järgi läksid nad koos emaga ujuma, kuid viimane ei jõudnudki paati tagasi. Kuidas laps sinna iseseisvalt sai, uurijad veel ei tea. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles