Kõvasti kaalust alla võtnud Rebel Wilson avaldas oma edu saladuse

Elu24
Copy
Austraalia näitleja Rebel Wilson.
Austraalia näitleja Rebel Wilson. Foto: Ian West/PA/Scanpix

Austraalia näitlejanna Rebel Wilson (40) pani oma kaalulanguse teekonnale selle aasta alguses sisse uue käigu. Poole aastaga on näitleja kaotanud ligi 20 kilo ning avaldas hiljuti, mis on tema edu saladus, vahendab Mirror

Elu24 kirjutas 2019. aasta novembris, et Austraaliast pärit näitleja Rebel Wilson on kõvasti kaalust alla võtnud.

Rebel postitas sotsiaalmeediasse videoklippi, kus tema saledam vorm naise fännidele silma jäi. 

«Oled lihtsalt suurepärane! Jätka treeningutega, su saavutused on hämmastavad!» kirjutas üks fännidest.

2020. aastal on Rebel oma kaalulanguse teekonda jätkanud ning kaotanud poole aastaga ligi 20 kilo. Näitleja jagab oma kogemust sotsiaalmeedias ja hiljuti avaldas Rebel raadiosaates, et hea vormi saavutamiseks on ta pidanud end tegema räpaseks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

«Ma teen iga päev trenni,» tunnistas Rebel ja lisas, et teeb trenni just väljas. «Jooksen Sydney ooperimaja treppidest üles ja alla,» tõi Rebel näiteks ja lisas, et higistamise nimel on ta valmis isegi maha sopa sisse ronima. «Ja siis ma lihtsalt teen mulla sees kõhulihaseid ja kätekõverdusi.»

Mais jagas Rebel Sydney oopermaja treppidel tehtud videoklippi ka Instagramis, kus ta tunnistas, et tegi koos sõpradega tol päeval 30 ringi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

Rebel kavatseb trenni ja tervisliku elustiiliga jätkata vähemalt aasta lõpuni ja on Instagramis 2020 kutsunud enda «tervise aastaks». Lisaks treenimisele proovib näitlejanna eemale hoida suhkrust ja rämpstoidust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles