VIDEO ⟩ Süüdlane teada! Shanon pani Taavi Immatot õllepurgiga sihtinud inimese häbiposti (2)

Elu24
Copy
06.09.2019. Tallinn.  Ööturg Balti jaama turul. Shanon, Taavi Immato. FOTO: ERIK TIKAN/ Postimees grupp
06.09.2019. Tallinn. Ööturg Balti jaama turul. Shanon, Taavi Immato. FOTO: ERIK TIKAN/ Postimees grupp Foto: Erik Tikan / Postimees Grupp

Ansambel Shanon andis laupäeva õhtul Kuressaare lossihoovis toimunud suvepeol kontserdi, mida varjutas üks kole intsident. Nimelt viskas ootamatult üks inimene publikust õllepurgiga parasjagu laval viibinud Shanoni solisti. Kui alguses levisid kuuldused, et viskajaks oli mees, siis nüüd on bänd oma sotsiaalmeedias jaganud videoklippi, millest selgub, et tegemist oli hoopis naisterahvaga.




«Teatavasti visati nädalavahetusel toimunud Kuressaare lossihoovi kontserdil lavale täis ja avatud õlle plekkpurk. Õnneks keegi pihta ega viga ei saanud, aga selline asi võib olla äärmiselt ohtlik. Võib ainult mõelda, mis võinuks juhtuda siis, kui see oleks tabanud kellegi pead, nägu või silma. Ka lava ees oli omajagu väikeseid lapsi ja jumal tänatud, et keegi sellega vastu kukalt või lagipähe ei saanud,» seisab bändi avalikus pöördumises.

«Õnneks salvestame kõik kontserdid ka videopildis ja süüdlased saab hiljem tuvastada. Ka antud juhul on meile inimene teada,» teavad muusikud. Palju õnne – said endale soovitud tähelepanu. Täname kõiki fänne, kes meid kuulasid ja vaatasid ning ka edaspidi kontserte külastavad – mõnusat suve ja järgmiste kohtumisteni!»

Veidi hiljem avaldas Shanon süüdlasest ka foto.

 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles