Internet valutab südant: populaarne juutuuberite paar läks lahku! (1)

Elu24
Copy
Foto: Kaader videost

Joey Graceffa ja Daniel Preda teed on minemas lahku. Populaarne juutuuberite paar teatas emotsionaalses videos, et nende kuus aastat kestnud armulugu on läbi.

Mehed seletasid fännidele, et nende suhe lõppes juba kolm kuud varem, kuid nad on jätkanud sama katuse all elamist. 14-minutilise video salvestamise ajal oli Preda valmis kolima uude kohta. «See on olnud väga-väga raske ja ebamugav otsus,» lausus Preda pisaraid kuivatades. «On ilmselgelt lihtsam jääda. Teeme seda, mis on meie jaoks parim ja me teame, et sellega on vaja ühele poole saada ning seda on vaja meil mõlemal, et olla õnnelik,» lisas Graceffa. «Ma ei usu, et kumbki meist oleks juba pikemat aega õnnelik olnud.»

Preda täheldas, et nende suhte purunemises pole süüdi pandeemia: «See on juba mõnda aega ootel olnud ja maailm lihtsalt võttis tempot maha ning käskis üles ärgata. On vaja keskenduda endale,» seletas ta. «Meil polnud midagi, mis juhiks tähelepanu kõrvale juba viimased paar aastat tuure kogunud asjast. Ja lõpuks oli meil sel antud ajal võimalus vaadata seda lähemalt ning langetada otsus,» ütles Graceffa.

Paar kinnitas, et neil jagub üksteise vastu vaid armastust ja imetlust. «Tahame sellest hoolimata püsida üksteise eludes ja olla sõbrad,» avaldas Joey. «Usun, et need kolm viimast kuud on meile näidanud, et saame jätkuvalt hoida tugevat suhet.»

29-aastane Graceffa ja 27-aastane Preda jagavad omavahel ära koerad, keda nad seni on koos kasvatanud, kuid mehed on lubanud üksteise loomi hoida, kui kumbki neist peaks reisile minema. Nad korraldavad oma koertele kohtumisi ja Graeffa jääb lähedaseks ka Preda emaga.

Joey Graceffa ja Daniel Preda kinnitasid oma suhet 14. veebruaril 2016 – pea aasta varem oli Graceffa avalikult ka kapist välja tulnud. Preda tegi oma esimese suure debüüdi Graceffa YouTube'i kanalil 2015. aasta mais ilmunud «Don’t Wait» muusikavideos.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles