OTSINGUTEL LÕPP ⟩ Leiti viis päeva tagasi kaduma läinud «Glee» näitlejatari surnukeha

Elu24
Copy
Foto: COPYRIGHT: Copyright © 2020 Gilbert Flores/Broadimage Newswire

Politsei kinnitas täna, et viis päeva tagasi kaduma läinud USA näitleja Naya Rivera surnukeha on lõpuks leitud.

Ventura maakonna politsei teatas kohaliku aja järgi veidi enne kümmet hommikul, et Piru järvest on leitud laip. Algselt laususid ametivõimud sotsiaalmeedia vahendusel, et surnu tuvastamine on veel pooleli ja täpsemad detailid selguvad hiljem järve ääres toimuval pressikonverentsil – kaks tundi hiljem kinnitati siiski, et järvest leitud surnu on tõepoolest Naya Rivera, vahendab New Musical Express.

33-aastane Naya Rivera rentis 8. juulil kell 13 kohaliku aja järgi paadi ja läks koos poja Josey Dorseyga Piru paisjärvele. Vaid kolm tundi hiljem leidis üks teine paat, et Rivera alus oli otsekui maha jäetud. Pardale minnes leiti sealt näitlejanna 4-aastane magav poeg. Suured otsingud tuukrite ja kopteritega kestsid hilisõhtuni ning algasid taas neljapäeva hommikul. Need ei andnud aga tulemusi ja Rivera kuulutati 9. juulil surnuks.

Pühapäeval lausus üks otsiga, et on kindel, et tema meeskond on saamas selgemat pilti kohast, kust naist täpsemalt otsida. Rivera saatis enne Piru järve sukeldumist ühele pereliikmele foto oma pojast. Piru järv on meeletult suur ja sügav, mistõttu pole otsijad jõudnud tänase päevani kogu veekogu läbi uurida. Naya poolt tehtud pildi tausta paistis abajas ja otsijad on veendunud, et on foto jäädvustamise täpse asukoha nüüdseks tuvastanud. Kõnealune foto tehti 90 minutit kuni kaks tundi enne seda, kui laps üksinda paadist leiti.

Poja kirjelduse järgi läksid nad koos emaga ujuma, kuid viimane ei jõudnudki paati tagasi. Kuidas laps sinna iseseisvalt sai, uurijad veel ei tea. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles