Pillava elustiiliga Instagramistaar üritas Inglismaa vutiklubilt röövida 100 miljonit naelsterlingit

Elu24
Copy
Kinnisvararaendaja Ray Hushpuppi ehk küberkuritegudes kahtlustatav Ramon Abbas.
Kinnisvararaendaja Ray Hushpuppi ehk küberkuritegudes kahtlustatav Ramon Abbas. Foto: instagram.com

Instagrami tähe Ray Hushpuppi luksuslik eluviis võib olla saavutatud tänu kriminaalsele tegevusele. 37-aastasel nigeerlasel, kodanukunimega Ramon Abbasil on Instagramis 2,5 miljonit jälgijat.

CNN teatas, et oma kulda-karda täis elu sotsiaalmeedias presenteeriv Ramon Abbas planeeris Inglismaa Premier League`is mängivalt klubilt raha röövida ning on kahtlustatavana kinni peetud. Klubi nime teates ei avaldatud.

Nigeerlase arreteerimine on FBI pikaajalise uurimistegevuse resultaat. Kohtudokumentides öeldakse, et Abbas on oma pillavat elustiili finantseerinud kuritegelikul teel. 

«Abbas ja tema partnerid on pettuste ja kelmuste teel varastanud sadu miljoneid, muuhulgas üritasid nad röövida Inglismaa meistrisarja kuuluvalt klubilt 100 miljonit naelsterlingit.» Süüdistajate väitel on Abbas üks üleilmse küberkuritegude võrgustiku ninamehi. 

Abbas on Instagramis meelsasti presenteerinud oma luksusautosid, kuldkellasid ja disainerrõivaid. End esitleb mees kinnisvaraarendajana.

Abbas peeti kinni Dubais ning sõidutati Chicagosse kohut ootama. Süüdimõistmise korral võib nigeerlast oodata 20-aastane vanglakaristus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles