Tennisetäht sai emaks, kuid ei sünnitanud last ise

Elu24
Copy
Austraalia tennisestaar Samantha Stosur käesoleva aasta alguses Brisbane`i tenniseturniiril.
Austraalia tennisestaar Samantha Stosur käesoleva aasta alguses Brisbane`i tenniseturniiril. Foto: AFP7/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Endine US Openi tennise naisüksikmängu tšempion Samantha Stosur andis sotsiaalmeedias teada, et saanud pisitütre emaks. 36-aastane Stosur ei sünnitanud last siiski ise.

«Koroonapiirangute ajal oli elu täis väljakutseid, kuid isiklikus plaanis oli see minu jaoks üks kõige põnevamaid ja õnnelikumaid perioode. 16. juunil sünnitas minu partner Liz ilusa väikese tüdruku Genevieve`i. On olnud tormine aeg, kuid praegu ei kujutaks ma elu ilma temata enam ette. Ema ja Evie tunnevad endid hästi ja on lihtsalt imeline nendega koos kodus olla.» 

«Oleme sellesse pisikesse täiesti armunud ja viibime keset õnneliku kaost. Me ei suuda ära oodata, et mis saama hakkab ja kuidas väike Evie`i kasvab...Siiski loodame, et see toimu liiga kiiresti,» kirjutas Stosur.

Sam Stousur on endine maailma neljas reket, paarismängu edetabelis on ta olnud ka kohal number üks. Austraallanna on võitnud 38 WTA-tiitlit ja teeninud 19 miljonit dollarit auhinnaraha. Stosurist sai 2011. aastal US Openil pärast Evonne Googalong Cawley 1980. aasta triumfi esimene Austraalia naistennisist, kes suure slämmi turniiri võitnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles