OOTAMATU ⟩ Suri «Müüdimurdjate» saatejuht

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Vasakult: Tory Belleci, Kari Byron Adam Savage ja Grant Imahara
Vasakult: Tory Belleci, Kari Byron Adam Savage ja Grant Imahara Foto: imago stock&people via www.imago-images.de/imago images/PicturePerfect/Scanpix

49-aastane Grant Imahara, kes oli üks populaarse «Müüdimurdjate» saatesarja juhte, suri eile ajuverejooksu tagajärjel.

Discovery telekanali esindaja andis ametlikus pressiteates edasi kanalipoolsed kaastundeavaldused. «Meie südamed murdusid, kui kuulsime Grantist neid kurbi uudiseid,» ütles esindaja esmaspäeval. «Ta oli oluline Discovery perekonna liige ja tõesti suurepärane mees. Oleme mõtetes ja palvetes tema perega.»

Imahara lõpetas Lõuna-California ülikooli elektrilise insenerina ning töötas pärast seda LucasFilmsi visuaalsete efektide osakonnas. Ta liitus «Müüdimurdjatega» aastal 2005. Saade keskendus populaarsete uskumuste, müütide ja filmistseenide taaslavastamisele. Imahara töötas meeskonnas elektriku ja robootikaspetsialistina.

Aastal 2014 lahkus Imahara koos kahe meeskonnakaaslasega «Müüdimurdjatest» ning nad liikusid Netflixi sarja «White Rabbit Project».

Imahara «Müüdimurdjate» kaassaatejuht Adam Savage ütles Twitteris: «Mul pole sõnu. Ma olen olnud koos Grant Imaharaga 22 aastat kahe suure perekonna liige. Grant oli tõeliselt briljantne insener, kunstnik ja esineja, aga ta oli ka lahke, vahva ja õrn inimene. Grantiga koos töötamine oli tõeliselt lõbus. Ma igatsen sind, mu sõber.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles