Madeleine McCann'i vanemad on pettunud, et Saksa politsei valmistub uurimist lõpetama

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
FILE - This undated file photo shows Madeleine McCann. British police said on Wednesday June 3, 2020, a German man has been identified as a suspect in the case of a 3-year-old British girl who disappeared 13 years ago while on a family holiday in Portugal. (AP Photo/File)
FILE - This undated file photo shows Madeleine McCann. British police said on Wednesday June 3, 2020, a German man has been identified as a suspect in the case of a 3-year-old British girl who disappeared 13 years ago while on a family holiday in Portugal. (AP Photo/File) Foto: /AP

Madeline McCann'i vanemad seisavad silmitsi järjekordse hoobiga seoses sellega, et Saksamaa politsei valmistub tüdruku kadumisega seotud uurimist lõpetama. Asja teeb hullemaks sdee, et sel juhul võib ka tüdruku kadumises kahtlustatav Christian Brückner päevadega vanglast vabaneda. 

Saksa politsei veendumusel röövis pedofiil Madelein McCanni ja tappis tüdruku ning väidetavalt on veendunud, et pedofiil näppas Madeleine'ile ja tappis ta ning väidetavalt otsustab politsei lähema kuu jooksul, kas esitada 43-aastasele Christian Brückner süüdistus eelnimetatud kuritegudes, vahendas the Sun. 

Sellele lisaks teatas juhtivprokurör Hans Christian Wolters, et tema meeskond ei jätka uurimist lõpmatult.

«Muidugi on meie huvi hoida kahtlustatavat vahi all. See annab meile süüdistuse korral juurdepääsu ülekuulamistele. Me ei püüa seda asjatult lõpetada, kuid tõmbame siiski mingil hetkel uurimisele joone alla,» selgitas Wolters.

Madeleini kadumises ja tapmises kahtlustatava sakslasest pedofiili Christian Brückneri advokaadid lähevad ka neljapäeval Euroopa kohtusse, et kaevata edasi mehele määratud, mis mõisteti talle selle eest, et ta vägistas 2005. aastal Praia da Luzis ühe pensionäri.

Prokuröri sõnul on Portugali politsei otsinud ka Madeleine'i surnukeha Budensi läheduses asuvatest kaevudest.  

Siiski ei ole Portugali politsei nii Saksa ega ka Briti politseile öelnud, mis neid selleks ajendanud on. 

Christian Brückner kannab aga praegu Saksamaal vanglas karistust narkokuritegude eest. 

Kui aga mehe vägistamiteoga seotud karistus tühistatakse, siis pääseb mees vanglast vabadusse. 

«See, mida me kardame, on, et liberaalsed kohtunikud vabastavad ta ja me kaotame ta silmist, mis omakorda ohustab juhtumit tohutult,» lisas prokurör.

Kolmeaastane Madeleine rööviti 2007. aastal Portugali kuurortist, kuhu tüdruku pere oli puhkama tulnud. Tüdruk läks kaduma ajal, mil tema vanemad olid õhtustamas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles