TÜHJENDUSMÜÜK ⟩ Hispaania tippklubi loobub korraga 12 mängija teenetest

Elu24
Copy
4. juuli 2020. Jalgpalliklubi Valencia mängumehed rõõmustamas Goncalo Guedese löödud värava üle. Täna, kümme päeva hiljem on nad juba klubi müügilehel.
4. juuli 2020. Jalgpalliklubi Valencia mängumehed rõõmustamas Goncalo Guedese löödud värava üle. Täna, kümme päeva hiljem on nad juba klubi müügilehel. Foto: Joaquin Corchero/zumapress.com/Scanpix

Hispaania jalgpalliklubi Valencia, kes mullu platseerus riigi meistrisarjas üheksandale kohale, on tegemas sportlikust vaatevinklist väga hämmastavaid otsuseid. 

Valencia vutiklubi juhatus, eesotsas omaniku Peter Limiga, on korraga müüginimekirja pannud uskumatu arvu mängijaid. 

Hispaaniakeelne Goal.com rääkis alustuseks, et vutimeeste Dani Parejo, Francis Coquelini ja Geoffrey Kondogbia agendid said enne pühapäevast mängu Leganesiga teate, et nende klientide teeneid järgmisel hooajal enam ei vajata. Kaotus Leganesile tähendas omakorda seda, et Valencia eurounistused said tugeva hoobi ja järgmisel aastal klubi suure tõenäosusega eurosarjades ei mängi.

Küllap seetõttu ongi omanik Lim nüüd kulusid kokku hoidmas, vahendas Cadena Cope.

Massiivses tühjendusmüügis said käesoleva nädala alguses hinnalipiku külge väravavaht Jasper Cillessen, Thierry Correia, Eliaquim Mangala, Mouctar Diakhaby, Ruben Sobrino, Kevin Gameiro ja Rodrigo. Kui neile lisada veel laenulepingu alusel meeskonnas mängivad Jaume Costa ja Alessandro Florenzi, siis lahkujaid ongi 12. 

Kuuldavasti on Valencia hea raha eest valmis loobuma ka Gonçalo Guedesist ja ka klubi tulevikulootusest Ferran Torresist, kelle leping lõpeb suvel 2021. 

Klubi kaootiline juhtimine on tekitanud tulihingelistes poolehoidjates palju pahameelt. Juuli alguses sattus Valencia fännide erilise viha alla klubi omaniku Peter Limi tütar Kim Lim, kes vastas avalikule kriitikale, et klubi on nende pere oma, ja nad teevad klubiga, mis ise tahavad.

Valencia asub kaks vooru enne Hispaania meistrivõistluste lõppu La Liga tabelis üheksandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles