SUUR KANGELASTEGU ⟩ Väike poiss päästis õe ründava koera käest, saades ise kohutavaid vigastusi

Elu24
Copy
Bridger koos õega
Bridger koos õega Foto: Instagram

USAs lööb laineid lugu eriti julgest poisist, kes astus oma õe kaitseks edukalt välja, kuigi sai ise näole 90 õmblust.

Wyomingist pärit väike Bridger hämmastas inimesi oma vaprusega, kui astus pisiõe ja ründava koera vahele. Poisi tädi jagas üsna tema aukartust äratavaid arme sotsiaalmeedias, kus lugu on saanud tohutult populaarseks.

Pilte jaganud Nicole Walkeri sõnul ründas lapsi hundikoera segu krants. Tüdruku asemel jäi sellele aga ette vahele astunud poiss, kelle näo ja pea koer päris lõhki tõmbas.

Kohutavatest haavadest hoolimata rabas ta aga tervelt pääsenud õel käest ning jooksis turvalisse paika. «Pärast osavalt kirurgilt 90 õmbluse saamist on ta viimaks kodus puhkamas,» raporteeris Nicole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

«Kui keegi oleks pidanud surema, siis minu arust pidanuks see olema mina,» oli poiss pärast perele öelnud. Bridger on vaid 6-aastane.

Poiss taastub üsna kiiresti. Paar päeva hiljem jagas tädi pilti, kus Bridger juba kergelt kiitvate kommentaaride peale naeratada suutis. «Ta haavad on juba palju parema välimusega!» kiitis Nicole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

Tädi sõnul on koera omanikud otsustanud looma ise magama panna. «Koera omanikud on head inimesed, kes on Bridgeri pere vastu alati kenad olnud,» kirjeldas ta ja kinnitas, et pigem on õnnetus neid liitnud.

Ülipopulaarne lugu on ka seltskonnategelaste tähelepanu püüdnud. Sõna võttis koguni Hulki tegelaskuju mänginud Mark Ruffalo. «Inimesed, kes väärtustavad teiste heaolu endast kõrgemalt, on kõige kangelaslikumad ja sisukamad, keda tean,» kiiris ta. Ruffalo sõnul imetleb ta väikese poisi julgust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles