«Parem hilja kui mitte kunagi»: neli soliidses eas vanahärrat viivad ellu oma ammuse unistuse

Elu24
Copy

Neli eakat kuulsust leiavad, et pikk ja kogemusterikas elu on küll juba selja taga, kuid seikluseid ei saa kunagi olla liiga palju. Parem hilja kui mitte kunagi!

Muheda huumoriga dokumentaalsarjas asuvad seiklema neli eakat kuulsust - näitlejad Henry Winkler ja William Shatner, profijalgpallur Terry Bradshaw ja endine raskekaalu poksimeister George Foreman. Vanakesi saadab nende reisidel noor koomik Jeff Dye. Võib juba ette aimata, et sellises seltskonnas on väga keeruline tõsiseks jääda.

Esimeses hooajas rändab entusiastlik rühmitus mööda Aasiat, tehes peatusi Tokyos, Kyotos, Soulis, Hongkongis, Bangkokis ja Chang Mais.

Ameerika kultuuriruumis ikooniliseks kujunenenud mehed üritavad kogeda hetki ja unistusi, mis alati hingel kripeldanud, kuid seni veel tõelisuseks pole saanud. Tegu on omanäolise reisikirjaga, kus lisaks kultuuri ja kohaliku köögi kogemisel suur roll ka meeste omavahelistel suhetel, sõbralikul tögamisel ja elujaataval huumoril.

Kuna sari osutus Ameerikas väga edukaks otsustati sarjale filmida ka järg.

Teises hooajas müttavad mehed juba Euroopas. Oma avastusretkedel käiakse muuseas ära ka meie lähiriikides Leedus ja Rootsis. Kuulsad ja kõbusad vanakesed joovad Oktoberfestil õlut, ratsutavad kaamelite seljas Sahara kõrbes ja purjetavad Barcelona lähistel. Sarjas kohtab ka kuulsustest külalisi, üheks nendeks on sarjast «Knight Rider» ja «Rannavalve» tuttav David Hasselhof.

Oma tegemata asjade nimistus võivad need mehed nüüd kindlasti nii mõndagi maha kriipsutada.

Dokumentaalsari «Parem hilja kui mitte kunagi» on Kanal 12s alates 22. juulist, kolmapäeviti kell 20.35.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles