INTERVJUU ⟩ Tom Hanks avaldas, kui erinevalt tema ning abikaasa koroonaviirust põdesid

Elu24
Copy
Tom Hanks ja Rita Wilson.
Tom Hanks ja Rita Wilson. Foto: VALERIE MACON/AFP

Hinnatud näitleja andis intervjuu Stephen Colberti show'le, kus tunnistas, et koroonaviiruse puhul mingeid «reegleid» ei ole.

Tom Hanks ning tema abikaasa Rita Wilson nakatusid koroonaviirusesse juba päris märtsi alguses. Siis ei olnud selle kohta veel palju teada, kuid positiivse testi saabudes leidsid nad end juba järgmisel hommikul haiglasse isoleerituna.

Nüüd avas Hanks Steven Colbertile antud intervjuus raske haiguse tagamaid. Tema jutu järgi võib koroonaviirusest tõestpoolest kõike oodata.

«Mina tundsin end kahtlaselt, aga tema hoopis halvemini,» kirjeldas Hanks haiguse algust. «Meil olid väga erinevad sümptomid.» Rita kannatas ka peavalu all. «Peale selle oli tal kõrgem palavik kui mul, samuti kohutav iiveldus,» meenutas Hanks naise kogemusi.

Loomulikult küsis Colbert ka enam tuntud maitsemeele kadumise kohta. 64-aastase näitleja sõnul vaevles just Rita ka selle käes, kuigi sellist sümptomit siis ei tuntud. «Me sõime kiirtoitu, mis minu arvates oli imehea,» jutustas Hanks. «Aga tema ütles, et see maitseb nagu kuivtoit. Arvasin, et ta on hulluks läinud!»

Näitleja meenutas aga, et luude ragisemine ja tõsine lihasvalu oli koroona põdemise ajal tavaline - kogu aja oli tagumik valus. «Nagu vanem vend oleks naha peale andnud,» naeris ta.

Kerge Tomil aga ei olnud. Enda sõnul üritas ta end haiglas voodi kõrval sirutada ja venitada, kuid pidi minutite jooksul peaaegu meelemärkuse kaotama. «Sul on Covid-19!» oli arsti lakooniline põhjendus.

Tema sõnul kontrolliti patsientidel hapnikku ja muid näitajaid tervelt 19 korda päevas. Raskematest sümptomitest välja tulemine võttis paaril aega umbes 9 päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles