Endine turvatöötaja: Amber Heard viskas vihahoos Johnny Deppi telefoni rõdult alla

Elu24
Copy
Foto: Nils Jorgensen/Cover Images/ScanPix

Johnny Deppi turvatöötaja pidi väidetavalt maksma kodutule mehele 425 dollarit sularahas ja ostma talle kolm kana tacot, et kätte saada tähe telefon, mille tema endine abikaasa Amber Heard rõdult alla viskas.

Londonis on käimas pingeline kohtuprotsess, milles Johnn Depp süüdistab Briti väljaannet The Sun laimus. 57-aastane Hollywoodi megastaar kaebab kohtusse ettevõtte News Group Newspapers, mille alla kuuluv väljaanne The Sun avaldas 2018. aastal loo, milles nimetas teda «naisepeksjaks». Möödunud nädalal alguse saanud kohtuprotsess paljastab iga päevaga aina uskumatuid seiku Johnny Deppi ja Amber Heardi suhte kohta. Paar oli abielus aastatel 2015 kuni 2017 ja Depp eitab, et oli naise suhtes vägivaldne.

Turvamees Starling Jenkins III meenutas kohtus paari vahelist tüli, mis leidis aset 22. aprill 2016 Los Angeleses. Jenkins saabus staaride katusekorterisse päeval pärast Amber Heardi 30. sünnipäeva. «Elukohta sisenedes selgitas Amber mulle, et ta oli visanud Johnny mobiiltelefoni – ja rahakoti, mille sees see oli – rõdult alla ja ta kasutab Johnny telefoni leidmiseks mõnel teisel mobiiltelefonil rakendust Find My iPhone,» meenutas Jenkins. «Rakendus näitas, et Johnny telefon asus kuskil elukoha rõdu all tänavatel. Jalutasin tänava peal ringi, ei näinud telefoni ja küsisin mitmelt kodutult, kas see on nende käes.»

Tal kulus tal kolm ja pool tundi, et lõpuks leida mees, kes suu puhtaks rääkis: «Üks kodutu mees tunnistas mulle, et tal on telefon olemas ja ta oli nõus selle tagastama järgnevatel tingimustel: 1. 425 dollarit sularaha; 2. kolm kana tacot; 3. kaks pakki kartulikrõpse; 4. kaks õuna; ja 5. neli pudelit vett.»

Heard on väitnud, et sünnipäevapeo õhtul viskas Depp teda šampanjapudeliga, haaras tal juustest ja lõi teda. Depp pole süüd omaks võtnud.

Järgmisel päeval saabus Jenkins staaride residentsi, et saata Heard ja tema sõbrad Palm Springsi lähistel toimuvale Coachella muusikafestivalile. «Nädalavahetusel kuulsin Amberit sageli vihastamas, et Johnny ei tulnud 21. aprillil tema sünnipäevapeole, kuid ta ei öelnud koduvägivalla kohta sõnagi,» meenutas turvamees. «Ta kaanis terve nädalavahetuse ja oli selge, et nii tema kui ta sõbrannad veetsid suurema osa Coachellast joobes olekus.»

Neljapäeval selgus, et Johnny Deppi endised partnerid Winona Ryder ja Vanessa Paradis kohtuistungil ütlusi ei anna. Mõlemad on esitanud kirjalikke tõendeid selle kohta, et Depp polnud kunagi nende suhtes vägivaldne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles