OOTAMATU VANGERDUS ⟩ I Land Soundi korraldaja peab festivali asemel hoopis paarisaja osalejaga suvepäevi

Elu24
Copy
I Land Sound.
I Land Sound. Foto: Indrek Kasesalu/Piidivabrik

Sel nädalavahetusel Saaremaal toimuva pidanud I Land Sound ei saanud vallalt luba tuhandete külastajatega ürituse korraldamiseks. Pidu aga pidamata ei jää ja ürituse korraldaja peab samas kohas hoopis paarisaja osalejaga suvepäevi.

«Meil on sellel nädalavahetusel talgud ja oma MTÜ suvepäevad. Saatsime sadakond kutset oma headele abilistele, kes on suure töö teinud ja kes on panustanud. Teeme heakorratöid ja meid on 50 kohal ehk tuleb õhtul natuke rohkem,» sõnas I Land Soundi peakorraldaja Paap Uspenski «Aktuaalsele kaamerale». «Need talgud on tasuta ja vabatahtlikkuse alusel.»

«See tähendab seda, et meie teada ei toimu seal mingisugust üritust. Kui toimub, siis midagi, mis on nende põhikirjaliselt lubatud oma territooriumil pidada. Aga mingit avalikku üritust ei tohiks seal toimuda,» lausus Saaremaa valla kultuuri- ja spordiosakonna juhataja Aarne Põlluäär.

Nn talgukutsed saatis Upenski välja välja parimatele sõpradele, keda on umbes 200. Mees kinnitas, et kinnise ürituse korraldamiseks pole nad kohustatud mingit luba taotlema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles