VEIDRAD VIDEOD ⟩ Naine teenib koera mängides sadu tuhandeid dollareid

Elu24
Copy
Jenna on leidnud uskumatu "rahapaja"
Jenna on leidnud uskumatu "rahapaja" Foto: Kuvatõmmis

Tundub, et OnlyFansi «rongile» on jõudnud ka fetiširahvas. Istuge maha ja hoidke kinni, metsik sõit tuleb.

Paljudele meeldivad koerad - kahtlemata. Selle ameeriklanna side koertega on aga keskmisest veidi tugevam, kirjutab Unilad. Sama käib ilmselt ka tema tuhandete fännide kohta, kes koeramängimist lahkelt rahaga toetavad.

Texasest pärit Jenna Phillips mängib internetirahvale koera. Jookseb neljakäpukil, kratsib end, sööb konti.

Seda tegi ta juba lapsena, kuid vanemana sattus juba inimeste otsa, kellele pakkus see huvi ka muul moel. Kokkusaamine inspireeris teda looma sellist sisu OnlyFansis ja Tiktokis.

Varem optikuna töötanud 21-aastane Jenna sai varsti töölt lahkuda. Ta tegi internetis videote müümisega lihtsalt nii palju raha. Algul töö kõrvalt veidi leebemat sisu teinud Jenna on OnlyFansi täistuuridel tööle pannud.

@yourpuppygirljenna

Grrr... my ball! ##fyp ##foryou ##prank ##lol ##funnyvideos ##viral ##tiktok ##puppylife ##puppydog ##puppylove ##puppycheck ##puppychallenge ##puppygirl

♬ original sound - yourpuppygirljenna

Seal peab jälgija maksma 20 dollarit kuus. Jenna teeb seal Uniladi kinnitusel koerale sobivaid tegevusi, sageli ka alasti. Üksikute personaliseeritud videote eest küsib ta ka rohkem. Suurim summa ühe klipi eest on olnud 1200 dollarit.

«Ma tunnen end koerana,» kinnitas ta ja kirjeldas, kui väga talle meeldib igasuguseid koerusi teha. «Mulle meeldib kiitusi kuulda. Mulle meeldib kuulda, kui keegi ütleb: 'Hea tüdruk'.»

@yourpuppygirljenna

Who wants to play fetch? ##fyp ##foryou ##prank ##lol ##funnyvideos ##viral ##tiktok ##puppylife ##puppydog ##puppylove ##puppycheck ##puppychallenge ##puppygirl

♬ original sound - yourpuppygirljenna

Noorena ei näinud ta seda muidugi seksuaalsena. «Tagasi vaadates on see tegelikult alati selline olnud,» arvas ta nüüd. «Ma ei teadnud lihtsalt, et selline jälgijaskond on, arvasin, et see on mu iseloom.»

Tiktokis on Jennal samuti väga palju jälgijaid - täpsemalt 140 000. Neiu on enda sõnul väga tänulik, et ta täiel rinnal sellise asjaga tegeleda saab. «See on nüüd mu täisajaga töö. Mu palk on kasvanud 100 korda,» kinnitas ta. «Ma teenin kuuekohalisi summasid kuus.»

@yourpuppygirljenna

Teach me new tricks? ? ##fyp ##foryou ##prank ##lol ##funnyvideos ##viral ##tiktok ##puppylife ##puppydog ##puppylove ##puppycheck ##puppychallenge ##puppygirl

♬ original sound - yourpuppygirljenna
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles