Zlatan kutsuti vahetusmeeste pingile: vutiäss läks marru

Elu24
Copy
AC Milani rootslasest ründetuusal Zlatan Ibrahimovicil (keskel) on klubi peatreenerile Stefano Piolile (paremal) üht teist öelda...
AC Milani rootslasest ründetuusal Zlatan Ibrahimovicil (keskel) on klubi peatreenerile Stefano Piolile (paremal) üht teist öelda... Foto: LUCA BRUNO/AP

Laupäevases Itaalia kõrgeima jalgpalliliiga Serie A matšis purustas Rootsi pallivõluri Zlatan Ibrahimovici koduklubi AC Milan Bologna 5:1, kuid rootslane vahetati pärast tunniajalist väljakul viibimist pingile. See ajas Zlatani marru.

Ründeäss oli sunnitud väljakult lahkuma pärast 62. mänguminutit, seisul 4:1. Vahetuspingile tulles näitas Zlatan AC Milani peatreeneri Stefano Pioli vastu üles ilmselget lugupidamatust. Pioli pakkus Rootsi vutistaarile rusikatervitust, millest Zlatan nimme välja ei teinud, vaid hoopis pomises midagi Piolile.

«Ta selgitas mulle midagi, kuid tõele au andes ei saanud ma õnneks aru, mida ta ütles. Asi on nii, et mängime igal kolmandal päeval, võistlusgraafik on tihe ja ta naasis alles pärast lühikest vigastuspausi. Aga on loomulik, et selline vend, nagu Zlatan, ei soovi, et ta välja vahetataks,» sõnas Pioli Reutersi vahendusel.

38-aastast Ibrahimovici seob leping AC Milaniga selle hooaja lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles