Kanye West: mu abikaasa Kim üritas mind lasta kinni panna nagu filmis «Get Out»

Elu24
Copy
Foto: Reuters / Scanpix

Kanye West on ootamatult pööranud oma perekonnale selja. Muusik asus sotsiaalmeedia vahendusel ründama nii oma abikaasat kui ka ämma.

Esmaspäeva öösel tehtud hilistes säutsudes paljastas Kanye oma naise plaani teda aidata...kõigest 24 tundi pärast veidrat ja kohati seosetut kampaaniarallit Lõuna-Carolinas, vahendab TMZ. Kanye kirjutas Twitteris: «Kim üritas koos arstiga Wyomingisse lennata, et mind kinni panna nagu filmis «Get Out», sest ma nutsin eile oma tütre elu päästmise pärast.»

Kummalisse tülisse segati ka Shia LaBeouf, keda muusik süüdistab kõige esimesele YZY GAP-i fotosessioonile kohale tulemata jätmises. Ka moekuninganna Anna Wintour olevat teda alt vedanud – nimelt olevat naine esialgu tema kollektsioonist halba rääkinud, hiljem aga hakanud Westile hoopis pugema.

Samuti näib, et Kanyet häirib, et tema perekond ei ela koos temaga Wyomingis.

TMZ andmete kohaselt on Westil käima järje kordne bipolaarne hoog .Tema lähedased on pärast pühapäeval toimunud presidendirallit ülimalt mures ja ärritunud. West rääkis relvadest, poliitikast ja ühel hetkel puhkes ta nutmai, kui jagas lugu, millest selgus, et ta rääkis Kimiga abordi tegemisest, kui naine ootas nende tütar Northi.

Bipolaarsus diagnoositi mehel juba mitu aastat tagasi. 2018. aastal teatas Kanye West väljaandele TMZ antud intervjuus, et lõpetas bipolaarsuse vastu ravimite võtmise, sest see segab tema loomingulisust. Miljardärist räppar katkestas 2016. aasta novembris oma kontserttuuri ja ta toimetati  ebastabiilse psüühilise seisundi tõttu haiglasse. Selgus, et staar on juba pikemat aega võidelnud paranoiade ja depressiivsusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles