Austraalia modell üllatab vapustava figuuriga kõigest viis kuud pärast sünnitust

Elu24
Copy
Nicole Trunfio Grammy auhinnagalal 2020. aasta jaanuaris. Kuu hiljem sünnib Trunifo kolmas laps.
Nicole Trunfio Grammy auhinnagalal 2020. aasta jaanuaris. Kuu hiljem sünnib Trunifo kolmas laps. Foto: Tony Forte/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Austraalia modell Nicole Trunfio (34) on kolme lapse ema, kelle noorim tütar sündis selle aasta veebruaris. Modelli fännid on aga vaimustuses, kui hea Nicole kõigest viis kuud pärast kolmanda lapse sündi välja näeb!

Nicole Trunfio on Austraaliast pärit Itaalia juurtega modell, kes on abielus muusik Gary Clarkiga, vahendab Daily Mail. Paaril, kes abiellus 2016. aastal on 5-aastane poeg Zion, 2-aastane tütar Gia ja 5-kuune tütar Ella.

Veebruaris kolmanda lapse ilmale toonud modell kostitas aga hiljuti oma fänne fotoga, millest nii mõnigi vaimustusse sattus. «Kõik küsivad, kuidas ma oma suviseid lokke teen,» kirjutas Nicole oma postituse pealkirjas.

«Eiiii...kõik küsivad, kuidas sa just lapse said,» kommenteeris üks ja teine lisas: «okei, kuidas sa just eile lapse said, wow, sa näed suurepärane välja.»

«Kõige kuumem ema kogu maal,» teatas üks fännidest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Trunfio (@nictrunfio) on

See pole aga esimene kord, kui Nicole oma fänne enda figuuriga pärast sünnitust üllatab. Mais, kõigest mõni kuu pärast kolmanda lapse sündi, postitas Nicole enda Instagrami mitu bikiinipilti. 

Modell hoidis süles enda noorimat tütart ning tegi peegli ees neli fotot. «Püha jumal! Kuidas sa kohe pärast sünnitamist selline välja näed?» küsis üks fänn imestunult.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Trunfio (@nictrunfio) on

Nicole'il on Instagramis ligi 250 000 jälgijat ning modellil on ka oma ujumisriiete bränd ja ehtefirma. Hiljuti alustas ta ka moebrändiga, mis on mõeldud rasedatele naistele.

Selle aasta alguses tunnistas modell, et kolmas rasedus oli talle raskem, kuna tema kilpnääre tootis raseduse lõpus liigselt hormoone ja Nicole oli viimastel nädalatel väga väsinud. 

Nicole elab koos oma abikaasa ja kolme lapsega USAs, Texase osariigis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles