Jennifer Aniston jagas südantlõhestavat fotot koroonaviirust põdenud sõbrast

Elu24
Copy
Jennifer Aniston on mures, et inimesed ei suhtu koroonaviiruse leviku peatamisse piisava tõsidusega.
Jennifer Aniston on mures, et inimesed ei suhtu koroonaviiruse leviku peatamisse piisava tõsidusega. Foto: Capital Pictures/Scanpix

«Sõprade» staar Jennifer Aniston jagas südantlõhestavat pilti oma sõbrast, kes põdes koroonaviirust ja võitles seetõttu elu eest. Näitlejanna julgustab kõiki maske kandma. 

Jennifer Aniston (51) jagas oma sõbra rasket kogemust koroonaviirusega selleks, et julgustada inimesi võtma tarvidusele ettevaatusabinõusid võitluses COVID-19 vastu, vahendas ajakiri People.

Näitlejanna jagas põhapäeval Instagramis ehmatavat pilti haiglas lamavast sõbrast.

«See on meie sõber Kevin. Täiesti terve, mitte ühegi terviseprobleemiga. See on Covid. See on päris,» kirjutas Aniston pildi alla. 

«Me ei saa olla nii naiivsed, et arvame, et suudame selle ületada ... kui tahame, et see lõppeks, jame tahame, eks? Üks samm, mida saame teha, on see, et palun kandke maski,» jätkas ta. 

«Mõelge neile, kes on selle jubeda viiruse tõttu kannatanud. Tehke seda oma pere pärast. Ja kõige rohkem iseenda pärast. Covid mõjutab igas vanuses,» jätkas Aniston.

Näitlejanna sõnul tehti foto aprilli alguses ja tema sõber on õnneks nüüdseks peaaegu taastunud.

«Tänan kõiki palvete eest,» lisas ta.

Aniston lisas postitusele veel videoklipi, kus oli koos endise «Sõprade» staari Courteney Coxiga. 

Corteney Cox (56), julgustas samuti eelmisel nädalavahetusel fänne tegema COVID-19 viiruse leviku peatamiseks kõik endast oleneva, jagades videot oma koertest Harleyst ja Hopperist, kes mängisid oma maskidega. 

Video lõpus kallistasid makse kandnud Aniston ja Cox koertega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Juuni lõpus kirjutas Aniston oma Instagramis, et käimasoleva pandeemia keskel ei tohiks maski kandmine olla vaidlusi tekitav teema. 

«Ma saan aru, et maskid on tülikad ja ebamugavad. Kuid, kas teile ei tundu, et ettevõtete sulgemine, töökohtade kaotamine on ebamugavam. Tervishoiutöötajad on täielikult kurnatud. Ja see viirus on võtnud nii palju elusid, sest me ei tee piisavalt,» kirjutas Aniston siis postituse alla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles