FC HOLLYWOOD ⟩ Kuulsad naised lõid profiklubi, ka Serena Williamsi kaheaastasest tütrest saab jalgpalliklubi omanik

Elu24
Copy
USA tennisestaarist Serena Williamsist ja tema tütrest  Alexis Olympia Ohanianist said loodava jalgpallklubi omanikud.
USA tennisestaarist Serena Williamsist ja tema tütrest Alexis Olympia Ohanianist said loodava jalgpallklubi omanikud. Foto: Xavier Collin/image Press Agency/Xavier Collin/image Press Agency/Scanpix

USA naiste jalgpalli profiliigaga NWSL liitub aastal 2022 uus klubi Los Angelesest. Klubi omanikering kubiseb Hollywoodi kuulsustest, tippsportlastest ja vutitähdest. Klubi loomise teeb eriliseks asjaolu, et valdav osa selle omanikest on naised.

Teiste seas on üks omanikest ka tennisetäht Serena Jameka Williams koos oma kaheaastase tütre Alexis Olympia Ohanianiga. 

Samuti vutiklubi asutamisel kaasalöönud filmitäht Natalie Portman sõnas, et tegemist on ennenägematu sammuga. «Täna teeme midagi inspireerivat. Anname teada esimesest jalgpalli profiklubist, mille on loonud ja mida juhivad peamiselt naised.» 

Nimekasse omanike seltskonda kuuluvad lisaks Williamsile ja ta tütrele ning Portmanile veel filmidiivad Jennifer Garner, Eva Longoria, Uzo Aduba ja Jessica Chastain.  Aga ka USA naiste jalgpallikoondise tähed Julie Foudy, Mia Hamm, Joy Fawcett ja Abby Wambach.

Klubi luuakse investeerimisfirma Angel City poolt, mille juhtkonda kuulub nii Portman, kui ka Williamsi abikaasa Alexis Ohanian. Uue klubi nime pole veel teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles