Lauri Saatpalu purjuspäi lavale astumisest: see oli mingi pikema protsessi tulemus

Elu24
Copy
Lauri Saatpalu. Eesti Muusika LIVE.
Lauri Saatpalu. Eesti Muusika LIVE. Foto: Remo Tõnismäe

Muusik ja näitleja Lauri Saatpalu tunnistas Postimehele antud intervjuus, et purjuspäi lavale astumine oli viga ning selgitas, mis teda selleni viis.

Ansambliga Dagö uue albumi välja andnud Saatpalu kommenteeris kahte korda, kui ta on purjuspäi lavale sattunud.

Esimene kord oli 2018. aasta augustis Tartumaal Luke mõisas Dagö kontserdil, kui publik kurtis, et Saatpalu laulis mööda ja ajas sõnad sassi. «Ma väga vabandan oma eilse käitumise pärast ja lollide naljade pärast, mis polnud naljakad! Loodan, et andestate!» palus Saatpalu päev hiljem sotsiaalmeedias juhtunu eest vabandust.

Siiski kordus sama jama mullu novembris, kui Pärnus Endla teatri küünis toimunud VAT teatri lavastus «Südame sosin» tuli Saatpalu käitumise tõttu suisa pooleli jätta. Mees vabandas ka siis ning etenduse piletid osteti tagasi.

«Eks need põhjused on ju ikka inimeses endas. Kuidas sa jõuad omadega sellisesse seisu, et lõpuks teedki vea. Ma ei hakkaks siin nüüd pikalt lahkama, aga… Eks see ole miski psühholoogiline sisepingete virvarr,» kergitas Saatpalu Postimehele antud intervjuus saladusloori sellelt, mis tegelikult juhtus.

Muusik tänas südamest neid, kes talle juhtunuga seoses toetust avaldasid. «Ju saadi aru, et see kõik ei juhtunud seal ja praegu, vaid oli mingi pikema protsessi tulemus. Olin endasse pikema aja jooksul akumuleerinud täiesti valet asja,» rääkis ta.

Loe tervet intervjuud siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles