Marco Tasane visati poole söömise pealt kohvikust välja: oleks mul s*** tuju olnud, siis... (9)

Elu24
Copy
Marco Tasane kohvikus Boulevard, kust tal hetk hiljem lahkuda kästi.
Marco Tasane kohvikus Boulevard, kust tal hetk hiljem lahkuda kästi. Foto: Erakogu

Strippar ja muusik Marco Tasane kurtis Facebookis, et tal kästi lahkuda Tallinnas Liivalaia tänaval asuvast kohvikust Boulevard ja seda veel poole koogisöömise pealt!

Tasase sõnul istus ta reede õhtul Olümpia hotelli kohvikus laua taga, sõi kooki ja jõi mahla, kui tema juurde ilmus noor ettekandja, kes käskis Maarjamaa kuulsaimal stripparil lahkuda.

Selgus, et Tasane oli kohvikusse saabunud umbes 10 minutit enne sulgemist, ehkki mees seda ise ei teadnud. Ettekandja olevat veel Tasasele öelnud, et tahab koju minna, kuna reede on.

«Küsisin, kas see on prank (vemp – toim)? Pidingi võtma oma mahla ja taldriku, kus veel paar ampsu ja minema teise ruumi... ehk kohvikust välja...» pahandas Tasane, kelle sõnul oli selline käitumine matslik.

Kohvikus oli veel olnud ka üks vanem meesterahvas, kellel samuti lahkuda kästi. Temagi olevat ettekandja käitumise peale jahmunud, kirjeldas Tasane.

«Viisakas oleks ikka lasta see kook lõpuni süüa. Olnud seal aastaid klient, siis menüü on nagunii kehvem ja enam tagasi ei kutsu,» kirjutas ta.

Tasane lisas, et kohviku omanik saatis talle postituse peale ka vabanduskirja. «Kui mul oleks s*tem tuju olnud, siis oleks ma selle koogi seal lõpuni söönud, kutsugu või politsei,» lajatas ta.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles