Lapseootel Keit Triisa südamest: tunnen, et liigun igas mõttes õiges suunas

Elu24
Copy
Keit Triisa. 2016.
Keit Triisa. 2016. Foto: Rene Lutterus

Peagi kolmandat korda emaks saav laulja Keit Triisa tähistas hiljuti oma sünnipäeva. «Tunnen enda üle uhkust, et olen 29 eluaasta jooksul luua pere,» kirjutas Triisa tähtsa päeva puhul sotsiaalmeedias.

Laulja Keit Triisa jagas oma 29. sünnipäeval Instagramis pilti sületäie roosidega ning tunnistas oma jälgijatele, mida ta tähtsal päeval tunneb.

«29, siit ma tulen!» alustas laulja ja tänas südamest kõiki õnnesoovide eest. «Mul oli tõesti imeline sünnipäev. Olen nii tänulik, et minu ümber on nii ilusad inimesed. ❤️»

Laulja lisas: «Olen kohe-kohe sünnitusmajja minemas, et kohtuda oma kolmanda lapsega ning ma tunnen enda üle uhkust, et olen 29 eluaasta jooksul suutnud luua pere ja tunnen, et liigun igas mõttes õiges suunas.» 

Lõpetuseks loodab laulja, et kõigi tema jälgijate unistused täituvad ja soovid muutuvad reaalsuseks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K E I T T R I I S A (@keittriisa) on

Triisa peres kasvab 2019. aastal kooliteed alustanud poeg ja 2018. aastal sündinud tütar. Nagu laulja oma postituses mainis sünnib perre kohe-kohe ka kolmas laps.

«Ma naudin oma emarolli, aga see ei ole kerge roll, mida täita. Vahel tundub, et ma ei saa millegagi hakkama, ei jõua, ei jaksa, ei viitsi... Aga see kõik käib emaks olemise juurde,» kirjutas Triisa veebruaris. 

Lauljatar lisas: «Kõik need erinevad emotsioonid, kõik rõõmud ja nutud. Mul on vedanud, et saan ema olla, emana kasvada ja inimesena areneda. Väga paljudel ei ole seda võimalust... Mul on vedanud, et saan oma päevi nii vahvate väikeste inimeste seltsis veeta. Mul on vedanud, et saan läbi emaks olemise tunda tingimusteta armastust...» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles