KOOMILINE PILT Laulja Birgit Sarrap näitab, mis võib juhtuda, kui lapsed tööle kaasa võtta

Elu24
Copy
Laulja Birgit Sarrap.
Laulja Birgit Sarrap. Foto: Madis Sinivee/Postimees

Laulja ja kahe lapse ema Birgit Sarrap, kes tuuritab hetkel suvise kontsertprogrammiga mööda Eestit, näitas hiljuti sotsiaalmeedias, mis võib juhtuda, kui lapsed tööle kaasa võtta.

Birgit Sarrap postitas sotsiaalmeediasse ühe postitusega kaks pilti. Mõlemal oli lauljatar koos oma laste Simeoni ja Heliniga. Esimene pilt on vahva perepilt, kuid teine on humoorikas näide sellest, mis lastega pilditegemisel vahel juhtuda võib.

Nimelt on suurest pildistamise rõõmust pikali kukkunud nii Birgit kui ka tema poeg Simeon. Fotoga on jäädvustatud ka moment, kus Birgit saab poja papuga vastu nägu.

«Siis kui võtad lapsed kontserdile kaasa,» viskab Birgit postituse pealkirjas nalja. Lauljataril on näol suur naeratus seega tundub, et apsakas ei olnud väga valus ja kogu olukord oli pigem koomiline. 

Teise pildi nägemiseks kliki noolega paremale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B I R G I T (@birgitofficial) on

Birgit ei käinud aga perega kontserti kuulamas vaid viitab pealkirjas enda tuurile. Nimelt tuuritab Birgit koos Tanja Mihhailova-Saare ja Mihkel Mattiseniga ning trio annab mööda Eestit meeleolukaid piknikukontserte. Tundub, et lapsed liitusid emaga Põltsamaa lossihoovi esinemisel. Piknikute toimumisajad leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles