Merylin Nau tuntuks olemise helgest küljest: elu on tasuta, eelisjärjekorras ja tulu saab lihtsamini sisse cashida...

Elu24
Copy
Kuvatõmmis Merylin Nau Instagramist.
Kuvatõmmis Merylin Nau Instagramist. Foto: Instagram.com/merylinnau

Seltskonnatäht, suunamudija ja modell Merylin Nau (26) avaldas hiljuti, kuidas tema tuntusega toime tuleb. Lisaks tõi noor naine välja, mis on kuulsaks olemise juures hea ja halb.

Nau postitas Instagrami pika postituse, kus selgitas, kuidas tuleb tema tuntusega toime. «Keegi sellest väga ei räägi ja pole ka «handbooki», mida jälgida või kust nõu saada. Enda kogemusest võin rääkida, et üleöö tuntuks saada on päris raputav, eriti kui oled eelmine päev 5 MIINUSE kontserdil rahva sees «tõmmelnud» nagu vaimuhaige ja kellelgi pole õrna aimugi, kes sa selline jupp oled, kes siin rahva vahel tõukleb.»

«Järgmine päev teab korraga pool Eestit sinu nägu. Saad sadu vihakirju kui ka armastust. Nendel hetkedel ma korra pöörasin täiesti ära, isegi, kui te seda ei näinud, sest tundsin, et ma ei saa enam ennast nii väljendada, nagu tahan. Pean rohkem sõnu valima, mõtlema, kuidas ma käitun...aga mulle ju ei meeldi nii.»

«Ma tean, et oma sõpradele olen kõige lojaalsem sõbranna, aga võõras inimene seda ju ei tea, kui avalikus kohas röögin naerda ja netis sarkastilisi nalju viskan - peab ikka peast soe olema,» lisas ta. «Seltskondadesse minnes olen alati pidanud ikka kompama, kui palju enda külgi näitan, et kohe inimesi ära ei ehmataks.»

«Halvad küljed on see, et raske on päris sõpru leida. Üks hetk tahavad teatud näod, kellega tutvud, sinu lähedal olla ja välja kutsuda just sellepärast, et jõuda läbi sinu valitud kontaktideni. Hiljem manipuleeritakse see olukord ringi, nagu ise oleksid olukorras süüdi... Õnneks ma näen sellist käitumist nii läbi, et jumal, see ei toimi minu peal. Kadedust on samuti kordades rohkem. Miks olla kade...? Tule küsi mu käest, «kuidas», «mis», «mida» ja ma aitan,» avaldas ta.

«Mulle meeldivad inimesed, kes teevad kõike enda nimel ega oota käed ripakil, millal keegi neid kõrgemalt tõstma tuleb.»

«Muidugi hea pool on see, et enamus elu on tasuta, eelisjärjekorras ning saab palju lihtsamini tulu sisse cashida kui vähegi ajusid ragistada. Igal juhul olen ennast taas leidnud ning minust on saanud haigelt hea inimeste lugeja,» kirjutas ta oma postituse lõpetuseks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kuidas ma tuntusega toime tulen ja mis on selle head ja halvad pooled? ? Keegi sellest väga ei räägi ja pole ka "handbooki", mida jälgida või kust nõu saada. Enda kogemusest võin rääkida, et üleöö tuntuks saada on päris raputav, eriti kui oled eelmine päev 5 Miinuse kontserdil rahva sees "tõmmelnud" nagu vaimuhaige ja kellelgi pole õrna aimugi, kes sa selline jupp oled, kes siin rahva vahel tõukleb? Järgmine päev teavad korraga pool Eestit sinu nägu. Saad sadu vihakirju kui ka armastust. Nendel hetkedel ma korra pöörasin täiesti ära isegi kui te seda ei näinud, sest tundsin, et ma ei saa enam ennast nii väljendada nagu tahan. Pean rohkem sõnu valima, mõtlema, kuidas ma käitun...aga mulle ju ei meeldi nii. Ma tean, et oma sõpradele olen kõige lojaalsem sõbranna aga võõras inimene seda ju ei tea kui avalikus kohas röögin naerda ja netis sarkastilisi nalju viskan - peab ikka peast soe olema ? Seltskondadesse minnes olen alati pidanud ikka kompama, kui palju enda külgi näitan, et kohe inimesi ära ei ehmataks ? Halvad küljed on see,et raske on päris sõpru leida. Üks hetk tahavad teatud näod, kellega tutvud sinu lähedal olla ja välja kutsuda just sellepärast, et jõuda läbi sinu valitud kontaktideni. Hiljem manipuleeritakse see olukord ringi nagu ise oleksid olukorras süüdi.. õnneks ma näen sellist käitumist nii läbi, et jumal see ei toimi minu peale ????. Kadedust on samuti kordades rohkem. Miks olla kade.. ? Tule küsi mu käest, "kuidas", "mis", "mida" ja ma aitan. Mulle meeldivad inimesed, kes teevad kõike enda nimel ega oota käed ripakil, millal keegi neid kõrgemalt tõstma tuleb. Muidugi hea pool on see, et enamus elu on tasuta, eelisjärjekorras ning saab palju lihtsamini tulu sisse cashida kui vähegi ajusid ragistada ?? Igaljuhul olen ennast taas leidnud ning minust on saanud haigelt hea inimeste lugeja ?

A post shared by Merylin Nau ® (@merylinnau) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles