KUUPÄEV PAIGAS Avalikustati, millal Nolani «Tenet» kinolinadele jõuab

Elu24
Copy
Robert Pattinson spioonipõnevikus «Tenet» (filmitud Laagna teel)
Robert Pattinson spioonipõnevikus «Tenet» (filmitud Laagna teel) Foto: Warner Bros.

Koroonameetmete tõttu oluliselt edasi lükatud «Teneti» esilinastus sai viimaks kindla aja, vahendab ERR. Pöidlad pihku.

Film oleks algse plaani järgi pidanud kinodesse jõudma juba 17. juulil. Warner Bros'i teatel jäi «Tenet'i» oodatud klassikaline rahvusvaheline esilinastus aga ära, sest riikides on pandeemia olukord ja koroonameetmed nii erinevad.

Siiski on nüüd kindel, et Eestis juba ette kultusfilmiks saanud Christopher Nolani märul jõuab 70 Euroopa ja Aasia riigis kinolinadele 26. augustil. Nende riikide seas on ka Eesti. Kuupäev on kinnitatud ka Acme Filmi kodulehel.

Apollo Kinode tegevjuht Kadri Ärm kinnitas, et levitaja poolt välja öeldud kuupäev peab paika. «Loodame, et saame mõned päevad varem teha ka Teneti eellinastusi,» lisas ta. Lisaks saavad Nolani fännid alates 12. augustist taas vaadata ka tema hittfilmi «Inception».

Veidi kauem peab ootama USA. Sealne esilinastus on 3. septembril. Seal on pandeemia hoos ning kinod erinevalt Euroopast veel avatud ei ole. Suure filmituru Hiina kohta pole aga veel kuupäevi täpsustatud.

Kahtlemata ootavad filmigurud pikisilmi, et näha staare nagu Robert Pattinson ja John D Washington Eesti tänavatel seiklemas. Vaid üks kuu veel - kannatame ära. «Tenet» (eesti k «juhtmõte, uskumus») jätkab «Inceptionist» ja muudest Nolani filmidest tuttavat mitte-lineaarse ajajoone temaatikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles