LUGEJA VIDEO ⟩ Vaata, kui ägedalt 5-aastane poiss Vanemuise sümfooniaorkestrile kaasa elab

Elu24
Copy
Vanemuise sümfooniaorkestrile elas publikus eriti ägedalt kaasa 5-aastane Gustav.
Vanemuise sümfooniaorkestrile elas publikus eriti ägedalt kaasa 5-aastane Gustav. Foto: Kuvatõmmis Facebooki videost

«Talent on sündinud!» teatas Elu24 lugeja, kes edastas toimetusele ühe vahva videoklipi. Facebooki postitatud 30-sekundilise video peategelast kutsub postituse autor väikeseks filosoofiks, kes on tema sõnul juba praegu koorijuhtidest suurkujudele kanda astumas.

«Tundub küll, et siit tuleb järgmine Paul Mägi, Eri Klas, Neeme Järvi, Anu Tali.... Üks suur dirigent, kes on korüfeedele juba praegu kandadele astumas,» kirjutab video sotsiaalmeediasse postitanud Maarja Ora.

Video kirjelduses selgub, et selle peategelaseks on 5-aastane Gustav, kes elas kaasa Vanemuise sümfooniaorkestri suvekontserdile. Postituse autor kirjeldab, et murul hullamise ning ringi jooksmise asemel juhatas Gustav oma kohalt orkestrit terve kontserdi aja. «Ainsamatki lugu ei jätnud vahele,» lisas Maarja üllatunult.

«Kui hämmastavalt musikaalne poiss! Ja pange tähele, kuidas ta viimase fermaadi enne lõpunooti ära ootab: ei juhata orkestrit varem sisse,» imestab postituse autor.

Lõpetuseks palub Maarja Gustavile plaksutada sama moodi nagu poiss Vanemuise sümfooniaorkestrile ja maestro Paul Mägile videoklipi lõpus plaksutab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles