Mari-Leen sai sünnipäevakingiks eksklusiivse moeshow

Jarmo Siim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Kaselaan, Kristo Koppel ja Kelly Limonova
Mari-Leen Kaselaan, Kristo Koppel ja Kelly Limonova Foto: Indrek Galetin

Pühapäeva õhtul, 2. detsembril oma sünnipäeva tähistanud lauljatar Mari-Leen Kaselaan sai Eesti moemaailma tõusvalt tähelt Kristo Koppelilt kingituseks eksklusiivse moeshow.

Lauljatari 20. sünnipäeva tähistati üllatuspeoga Tallinnas kultuuritehases Polymer, mille teemaks oli «Printsid ja printsessid».



Kohale olid kogunenud Mari-Leenu parimad sõbrad ja kolleegid, teiste seas helilooja Sven Lõhmus, Blacky kitarrist Angela Aak ning saate «Eesti otsib superstaari» üks finalistidest Anna-Liisa Supp.



Õhtu üheks tipphetkeks oli kindlasti moeshow Kristo Koppeli esikkollektsiooni «... has arrived» esitlemine, mis võeti publiku poolt vastu äärmiselt positiivselt.



«Ise mäletan vaid seda, kuidas lava taga ootasin ning sinna tagasi jõudsin,» rääkis noor moedisainer. «Plaanisin seda showd juba jupp aega, aga nüüd, kui Mari-Leenu sünnipäevapeo mõte tekkis, siis lihtsalt pidin selle teostama.»



«Viimasel hetkel läks eriti sebimiseks ja pusimiseks, et kõik saaks korda, õnneks oli aitajaid palju ning nii sain näiteks ehted «Antique & Reprost» ning ema aitas veel enne showd viimaseid asju sättida,» oli Koppel tänulik.



Peole pani punkti Anna-Liisa ja Mari-Leenu südamlik duett.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles