RÄNK LAPSEPÕLV ⟩ Traagiliselt vanemad kaotanud 13-aastane meisterkokk sai haruldase diagnoosi

Elu24
Copy
Ameeriklane Ben Wilkins «Meisterkokk juunior» kuuenda hooaja teises osas.
Ameeriklane Ben Wilkins «Meisterkokk juunior» kuuenda hooaja teises osas. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

USA kokandussaatest «Masterchef junior» ehk «Meisterkokk juunior» tuttav Ben Watkins kaotas kolm aastat tagasi mõlemad oma vanemad. Nüüd diagnoositi 13-aastasel poisil haruldane haigus, vahendab Today

Noortele ja lastele mõeldud Gordon Ramsey võistlussaates «Meisterkokk juunior» osalenud Ben Watkins pani end kokkamisega proovile 11-aastaselt. Toona filmiti võistlussaate kuuendat hooaega, kuid Watkinsi mälestused sellest pole arvatavasti eriti meeldivad.

Nimelt kaotas too hooaeg parima 18 hulka pääsenud Watkins just saate filmimise ajal mõlemad oma vanemad. Tragöödia leidis aset 2017. aastal ning politsei sõnul tulistas Watkinsi isa poisi ema ja seejärel ennast. Perekond ei ole siiani kindel, mis põhjusel see kõik juhtus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TODAY (@todayshow) on

Pärast vanemate surma võttis noore meisterkoka enda hoole alla tema vanaema ja onu. Vanematele kuulunud restoran, kust Watkinsi söögitegemise kirg alguse sai, suleti, kuid poisi kirg toidu vastu jäi püsima.

Nüüd kolm aastat pärast tragöödiat ja kõigest mõni päev pärast oma 13. sünnipäeva diagnoositi Watkinsil Angiomatoid Fibrous Histiocytoma. Tegu on haruldase pehmete kudede kasvajaga, mida diagnoositakse enamasti lastel ning kuni 30-aastastel täiskasvanutel. Watkinsi diagnoos on hetkel üks kuuest kogu maailmas.

«Vaatamata kõigile Beni katsumustele ja kannatustele on ta püsivalt positiivne ja ootab kööki naasmist,» teatas perekonna eestkõneleja, kes kinnitas, et Watkins alustas keemiaravi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles