PILDID ⟩ Eurosaadik Jaak Madisoni näeb sügisel vilksamisi uues rollis

Elu24
Copy
Jaak Madison
Jaak Madison Foto: Elmo Riig

Eurosaadik Jaak Madisoni näeb sügisel põgusalt näha uues rollis. Nimelt on poliitikut näha sügisel eetrisse jõudvas originaalseriaalis «Naiste sõda», kus Madison teeb sõdurit mängides oma näitlejadebüüdi. 

«Eile toimusid Valgamaal uue Mart Sanderi seriaali «Naiste sõda» võtted, mis on järjeks esimese hooaja «Litsidele»,» täpsustas Madison oma Facebooki lehele postitatud pildi all paar nädalat tagasi.

Poliitik lisas, et uus seriaal jõuab eetrisse juba sügisel.

Fotot võtteplatsilt jagas hiljuti enda Facebookis juuli lõpus ka Sander.

Lõuna Postimees vahendas juuli lõpus, et uue sarja tegevustik kujutab 1941. aasta suvesõda ning «Litsidest» tuttav härra Metsla rollis on taas näitleja ja lavastaja Andres Dvinjaninov.

Jaak Madison Mart Sanderi seriaali «Naiste sõda» võtteplatsil Valgamaal, Sooru külas.
Jaak Madison Mart Sanderi seriaali «Naiste sõda» võtteplatsil Valgamaal, Sooru külas. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Originaalsari «Naiste sõda» algab sealt, kus lõppes draamasari «Litsid». Eesti pinnale jõuab sõda, mis hävitab senise maailma, kuid õudustest hoolimata üritavad inimesed olla õnnelikud – noored naised armuvad, soovides olla kaunid ja armastatud, kuid sõda teeb neist sõdurid, kelle kätes on sageli ka Eesti saatus.

Jaak Madison (ees paremal) ja Andres Dvinjaninov (ees vasakul) Mart Sanderi seriaali «Naiste sõda» võtteplatsil Valgamaal, Sooru külas.
Jaak Madison (ees paremal) ja Andres Dvinjaninov (ees vasakul) Mart Sanderi seriaali «Naiste sõda» võtteplatsil Valgamaal, Sooru külas. Foto: Tiit Loim / Lõuna-Eesti Postimees

Näitlemisega on tegelenud ka Madisoni kallim Merit Männiste, kes mängis paljudele teistele rollidele lisaks ka Kanal 2 sügishooajal müstilises seriaalis «Nukumaja».

Madison ja Männiste said möödunud aasta detsembris ka lastevanemateks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles