TÄIESTI UUS NAINE ⟩ Adele fännid ei tunne lauljatari enam äragi (1)

Elu24
Copy
Adele 2016. aastal.
Adele 2016. aastal. Foto: PAUL HACKETT/Reuters/Scanpix

Suurbritannia laulja ja laulukirjutaja Adele (32) uus figuur on viimase aasta jooksul üllatanud paljusid. Kuid fännid ei ole kaalulangusega siiani harjunud ning nii mõnigi ei tunne uut Adelet äragi.

Suurbritanniast pärit laulja-laulukirjuta postitab Instagrami võrdlemisi harva, ent kui ta seda teeb, siis haarab ta sellega tähelepanu terves maailmas!

Adele kaalulanguse teekond algas 2019. aasta teises pooles. Lauljatar üllatas oma fänne oma saledama figuuriga esmalt oktoobris. «Ma enne nutsin, aga nüüd higistan,» teatas Adele toona oma postituse pealkirjas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Paljude jaoks isegi suurem üllatus oli aga postitus, mis järgnes Adele viis kuud kestnud sotsiaalmeedia vaikusele. Nimelt tähistas Adele mais oma 32. sünnipäeva ja jagas Instagramis fännidega kaadrit oma peost. Jõhkralt kaalust alla võtnud Adele vapustas kõiki ja kogus enda fotole ligi 12 miljonit meeldimist. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Viimaste kuude jooksul on lauljatar oma sotsiaalmeediasse postitanud veidi tihedamini, kuid just 1. augustil Instagrami üles laetud pilt pani fännid jälle imestama. Adele, kes pühendas oma postituse USA lauljale Beyoncé, tegi endale lokid ning esimest korda üle pika aja on näha, kuidas kaalulangus lauljatari näojooni on muutnud.

«Ma ei tunne sind ära,» teatas üks fänn imestunult Adele postituse all. «Kas see oled üldse sina, Adele?» küsis üks fänn kõhklevalt.

Lauljatari postituse alla jäeti ka järgmine kommentaar: «Ma ei taha naeruväärne kõlada aga ma ei tea, kes see naine on.»

Tuhandete kommentaaride seas pole need ainsad, milles fännid Adele uuele välimusele reageerides lauljatari nö äragi ei tunne. Postituse all on mõni fänn tõdenud, et ta juba igatseb «vana Adelet», kuid enamjaolt on kommentaarid siiski positiivsed.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Aasta alguses kirjutas väljaanne People, et lauljatar keskendub väga oma tervisele ja 7-aastasele pojale Angelole. «Ta jõudis punkti, kus ta ei tundnud end hästi. Ta sai aru, et peab midagi muutma, sest soovib olla nii tervislik ema kui võimalik.»

«Kogu selle aja, mil ta on kaalust alla võtnud, on tema tähelepanu olnud tegelikult sellel, kuidas olla tervislikum ning kuidas oma keha tervendada,» avaldas allikas. «Asi polnud kunagi ainult tema kehakaalus.»

«Tema kaal on langenud, sest ta tarbib vähem alkoholi ja sööb rohkem täisväärtuslikku toitu. Ta on enesekindlam, riietub teistmoodi ja paistab üleüldse õnnelikum.»

Adele pole ainus, kes hiljuti rohkem oma tervisele mõtlema hakkas. Nimekirja teistest staaridest, kes on viimasel ajal ropult kaalust alla võtnud, leiad SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles