Äsja uut kallimat maailmale tutvustanud Katie Price on juba kihlatud

Elu24
Copy
Katie Price 2018. aastal.
Katie Price 2018. aastal. Foto: KGC-172/182/Craig/Aaron/GoffPhotos.com/Scanpix

Briti endine glamuurimodell Katie Price (42) sõitis koos kallima ja oma kahe lapsega Türki puhkama. Puhkuse alguses murdis Price mõlemad oma jalad, kuid nädalavahetus tõi ka veidi rõõmsamaid uudiseid: endine glamuurimodell on taas kihlatud!

Briti endine glamuurimodell Katie Price mõnuleb hetkel Türgis. Price'i jaoks puhkusereis eriti rõõmsalt ei alanud, nimelt murdis endine glamuurimodell nädala alguses mõlemad oma jalad. Sellest lähemalt saad lugeda SIIT.

Price ei lasknud õnnetusel enda tuju rikkuda ning nüüd on naisel põhjust tähistada, sest noor kallim palus tema kätt!

Viie lapse ema Price tutvustas maailmale oma uut kallimat Carl Woodsi juuli alguses. Woods on 31-aastane briti tõsielustaar, kes on teadaolevalt Price'i esimene tõsine kallim 2020. aastal.

Juuli lõpus alustas Price koos kallimaga ka ühist Instagrami kontot: «Katie Price'i ja Carl Woodsi seiklused.» Paari päevaga oli kontol juba kuus postitust ja ligi 70 000 jälgijat.

Nüüd on äsja oma suhte avalikuks teinud paar astunud järgmise olulise sammu. Price teatas 1. augustil oma sotsiaalmeedias, et Woods palus teda naiseks ja ta ütles «jah!», vahendab Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @adventuresofkatieandcarl on

42-aastase Price'i jaoks on see kaheksas kihlus. Price on abielus olnud kolmel korral, esimest korda Peter Andrega 2005. – 2009. aastal, teisel korral puurivõitleja Alex Reidiga aastatel 2010 – 2012. Kolmas abielu Kieran Hayleriga kestis 2013. – 2020. aastani, kuid paar oli lahus juba alates 2018. aastast. 

Möödunud aastal oli Price kihlatud Kris Boysoniga, kellega inglanna oli koos kokku kaks aastat, vahendab The Sun. Paar läks lahku 2019. aasta novembris, päev pärast seda, kui Price avalikustas, et on pankrotis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles