KUUMAD KAADRID ⟩ Enni Britta ausalt pesu- ja alastipiltidest: nii vabastav on neid teha!

Elu24
Copy
Juutuuber Enni Britta liitus OnlyFansiga.
Juutuuber Enni Britta liitus OnlyFansiga. Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Alastipiltide müügiga laineid löönud suunamudija tunnistas Instagramis fännidele, et bikiinipilte on talle juba ammu teha meeldinud.

Juutuubist tiivad saanud ja viimastel kuudel OnlyFansis pildimüügile pühendunud Enni Britta jagas fännidega uusi kuumi pilte ja tegi ka eriti ausa ülestunnistuse.

See annab aimu, miks 21-aastane neiu alastipiltide müügi ette võttis ja sellega edasi tegeleb, kuigi piltide varastamine ja kriitika kindlasti vahel närvi mustaks teeb.

«Nii vabastav on teha ja postitada sellist sisu, nagu alati soovinud olen,» tunnistas ta pesupiltide saateks. «Hakkasin pepu- ja bikiinipilte tegema juba 14-aastaselt, kui märkasin, et mu tagumik on päris suur.» 

«Postitasin need Instagrami ja kustutasin kiiresti, sest tüdrukud nimetasid mind «lohakaks» ja poisid ütlesid, et otsin tähelepanu,» meenutas Enni. Enda sõnul ei suutnud ta noorelt sellise reputatsiooniga hakkama saada.

«Ei oska öelda, miks mulle pesus poseerida meeldib või oma tagumikku maailmale näidata,» tunnistas ta. «Ma pole mingi hoor, seksuaalelu ei eksisteerigi,» tunnistab ta ning arvab, et ongi lihtsalt sellise «bad bitchina» sündinud.

Loomulikult lisas instastaar ka postituse teemaga hästi sobivad kaadrid. Viska kuumadele piltidele pilk peale!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles