FOTO ⟩ Võimlemise superstaar lõpetas kolm aastat kestnud suhte ning leidis kohe uue armastuse

Elu24
Copy
Riistvõimlemise supertäht Simone Biles.
Riistvõimlemise supertäht Simone Biles. Foto: Julia Rahn via www.imago-images.de/imago images/Pressefoto Baumann/Scanpix

23-aastane USA riistvõimlemise supertäht Simone Biles läks alles kevadel oma eelmisest poiss-sõbrast Stacey Ervinist lahku. Suhe kestis kolm aastat. Nüüd on Biles leidnud uue kallima.

«On raske olla noor ning samal ajal pikaajalises suhtes ning lõpuks suhtele ka lõpp teha. Kuid see oli õige otsus,» rääkis Biles juulikuises Vogue`is.

Võimlemise megatäht on nüüd leidnud uue armsama. Biles avaldas Instagramikontol kaks fotot, kus ta poseerib koos NFLi ameerika jalgpalliklubis Houstoni Texansis mängiva 25-aastase Jonathan Owensiga. Piltidele on Biles lisanud paljutähendusliku teksti «on vaid meie».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

it’s just us 🤎

A post shared by Simone Biles (@simonebiles) on

Biles võitis Rio mängudel 2016. aastal neli kuldmedalit, karjääri jooksul on ta kroonitud koguni 19-kordseks maailmameistriks.

Praegu valmistub vaid 142 sentimeetri pikkune Biles järgmise aasta Tokyo olümpiamängudeks.

2019. aasta riistvõimlemise MMil võitis Biles viis kuldmedalit. 
2019. aasta riistvõimlemise MMil võitis Biles viis kuldmedalit. Foto: WOLFGANG RATTAY/REUTERS/Scanpix

«Treenimine on olnud täiesti erinev varasemast. See on olnud üks hull aeg, kuid lootus ja teadmine, et 2021. aasta on horisondil, on aidanud mind jätkama. Ma ei tea, mis saama hakkab, kuid harjutan siiski,» tõdes Biles People vahendusel Vogue`ile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles