nublu Elva kontsert lükkub järgmisesse aastasse

Elu24
Copy
Nublu esines eelmisel reedel Tartu Lauluväljakul.
Nublu esines eelmisel reedel Tartu Lauluväljakul. Foto: Sille Annuk

Sel laupäeval, 8. augustil FC Elva Jalkafesti raames Tartumaal, Elvas toimuma pidanud nublu kontsert lükatakse järgmisesse aastasse.

«Ühes artisti managementiga otsustasime, et praeguses olukorras on laupäeval toimuma pidanud nublu kontserdi ärajätmine ainuõige otsus,» kommenteerib FC Elva juhatuse liige ja tegevjuht Marek Naaris, vihjates Tartu koroonapuhangule. «Kontsert tooks kokku erinevas vanuses muusikasõpru nii Elvast kui kaugemalt ning olgugi, et oleme sündmust ette valmistades lähtunud Valitsuse seatud piirangutest, leiame, et praegu pole sobiv aeg seesuguseks suureks kohtumiseks.»

«Palume kaaskodanikelt mõistvat suhtumist ja paneme südamele käituda enda ja teiste suhtes vastutustundlikult,» sõnas Naaris ja lisas: «Tervis ennekõike.»

«Head inimesed! Pean mõistlikuks laupäeval toimuma pidanud kontsert Elvas ära jätta seoses suurenenud viiruseohuga Lõuna-Eestis. Nõme, aga mis teha. Kohtume niipea kui asjaolud lubavad ja oht meie inimeste tervisele ja Eesti jalgpalli kogukonnale jälle väiksem on. Olge tugevad!» annab nublu sotsiaalmeedia kaudu nädalavahetusel toimuma pidanud kontserdi publikule teada.

Kõik laupäevaseks kontserdiks ostetud piletid kehtivad uuel kuupäeval, milleks on 7. august 2021. Kui see ei sobi, siis ostetakse piletid tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles