TRAAGILINE AVARII ⟩ Populaarse K-popi ansambli liige sõitis jalakäia surnuks (2)

Elu24
Copy
K-popi ansambel 2AM (vasakult paremale): Jung Jinwoon, Jo Kwon, Lee Changmin ja Lim Seulong.
K-popi ansambel 2AM (vasakult paremale): Jung Jinwoon, Jo Kwon, Lee Changmin ja Lim Seulong. Foto: Scanpix/AFP

K-popi ansambli 2AM liige Im Seulong (33) sattus Lõuna-Korea pealinnas Soulis avariisse, mille tagajärjel hukkus jalakäia.

33-aastane Seulong sõitis jalakäiale otsa möödunud laupäeva õhtul. Väidetavalt abistas staar kannatanut kuni meedikute saabumiseni. Paraku olid ohvri vigastused väga tõsised ja ta suri hiljem haiglas.

Seulongi esindajad Jellyfish Entertainmentist sõnasid väljaandele Soompi: «Esiteks loodame, et traagilises õnnetuses hukkunu puhkab rahus ning me saadame oma sügavad kaastundeavaldused ka tema perele.»

«1. augustil sõitis Im Seulong vihmase ilmaga, kui õnnetus juhtus. Ta sõitis otsa teed ületanud jalakäiale. Koheselt pärast õnnetust andis Im Seulong kannatanule esmaabi, kuid kahjuks teel haiglasse ta suri.»

Mehe esindajad polnud nõus täiendavatele küsimustele vastama. «Palun mõistke, et me ei saa juhtunu üksikasju hetkel avaldada, kuna uurimine pole veel lõppenud.»

«Siiski mõistame, kui suurt valu tunneb ohvri perekond ning vabandame nende ees siiralt. Taas, me loodame, et ohver puhkab rahus ja me saadame oma sügavad kaastundeavaldused tema perekonnale. Lisaks soovime vabandada fännide ees, kes on pidanud muret tundma. Aitäh.»

Souli kohalik politsei andis meediale ka omapoolse kommentaari: «Uurimine on hetkel käimas.»

«See vastab tõele, et Im Seulongi autolt löögi saanud inimene ületas teed vales kohas. Küll aga uurimine veel käimas ja me üritame välja selgitada, kas Im Seulong rikkus liiklusseadust.»

«Im Seulong oli kaine, kuid uurime hetkel ka muid võimalusi, näiteks kiiruseületamist,» lisas politsei. «Kuid praegu on meil keeruline midagi öelda, kuna uurimine on käimas. Palume teil mõista, et me ei saa juhtunu osas üksikasju paljastada.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles