Tanel Padar jättis kontserttuuri Lennaga katki - tervis on tõesti halb (2)

Elu24
Copy
Tanel Padar ja Lenna.
Tanel Padar ja Lenna. Foto: Promofoto

Muusiku sõnul on ta varem tõsiste valude ja õmbluste kiuste esinenud, kuid sel korral peavad inimesed hilisematele kontsertitele tulema.

«Raske südamega peame tervislikel põhjustel ära jätma tänase Kasepääl koos Lennaga toimuma pidanud 'Kas nii siis jääbki?' tuurikontserdi,» teatas Tanel Padar Facebookis fännidele.

Muusikasõpradel tasub aga sihtida hilisematele kontsertitele. «Loodame teie kõigiga kohtuda pühapäeval Ammende Villa aias ja järgmisel teisipäeval Viimsi Vabaõhumuuseumis,» avaldas ta. «Juba ostetud piletid Kasepääle kehtivad järgmistel tuurikontsertidel.»

«Ma ei ole varem elus valu või haiguse pärast ühtegi kontserti ära jätnud,» meenutas Padar. «Paar aastat tagasi esinesin õhtul, kuigi olin hommikul Eesti teises otsas rattaõnnetuses autoga kokku põrganud ja EMO-s kokkuõmmeldud.»

«Seega vast mõistate, et tänane olukord on halb ja esinemine ei ole võimalik,» avaldas laulja Instagrami postituses lootust.

 

Raske südamega peame tervislikel põhjustel ära jätma tänase Kasepääl koos Lennaga toimuma pidanud Kas nii siis jääbki?...

Posted by Tanel Padar on Neljapäev, 6. august 2020
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles