RAJU VIDEO ⟩ Eesti räpidiiva tegi koos skandaalse suunamudijaga kelmika muusikavideo

Elu24
Copy
Kiss’n’Thrill x Yasmyn - kahest loomingulisest plahvatusest sünnib kokku erakordne energia.
Kiss’n’Thrill x Yasmyn - kahest loomingulisest plahvatusest sünnib kokku erakordne energia. Foto: Juhani Särglep

Yasmyn - legendaarse Joel de Luna tütar - sai hakkama potentsiaalselt päris skandaalse muusikavideoga. Pilk peale!

Sinencia Jasmine Kass ajab jõuliselt oma rada, olles üles kasvanud keset seltskonnainimeste suguvõsa. RnB'd ja räppi viljelev artist avaldas nüüd üpris paljastava video loole «Rich».

Riideid ei koorita aga seljast niisama - video tehti koostöös instastaari Katri Katsi bikiinibrändiga. Seega on, mida näidata.

«See on kõige ägedam video, mis mul senimaani on ja ma loodan, et see ei jää meie viimaseks ühiseks koostööks,» avaldas Yasmyn suure ühisprojekti kohta. Mõni võib mäletada ka varasemat fotosessiooni, kus muusik poseeris sama autoga, mis videos ilmub.

«Sõnu kirjutades mõtlesin, et ma ei taha räppida asjadest, mida mul ei ole,» meenutas Yasmyn. «Väga silmakirjalik on kuulda artiste räppimas rahast, naistest ja narkootikumidest, mida neil ei ole.»

«Seega mõtlesin, et teen selle üle nalja ja kirjutan sellest, mida mul tegelikult on ja mida mul pole,» avaldas muusik sõnade tagamaa. «Ma olen rikas, aga mul pole raha – toimib ju väga hästi.»

Video mastermind on Juhani Särglep, kes juba aastate eest avastas koha, mis meenutas vanu USA filme. Muusika on teinud aga Onyx.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles