RÕÕMUSÕNUM FÄNNIDELE ⟩ Lennaga kontserttuuri katkestanud Tanel Padar: kui selle autosõidu üle elan, siis kohtume juba täna õhtul!

Elu24
Copy
Tanel Padar.
Tanel Padar. Foto: Rauno Liivand

Mõned päevad tagasi tervislikel põhjustel Kasepääl koos Lennaga toimuma pidanud «Kas nii siis jääbki?» tuurikontserdi tühistanud Tanel Padar on jälle jalul, et rahvale muusikaelamusi pakkuda.

Raske südamega möödunud neljapäeval kontserti ära jätnud Tanel Padar on tänaseks päevaks piisavalt terve, et õhtul Ammende Villa aias oma kontserttuuri koos Lennaga jätkata, selgub videoklipist, mis muusik oma ametlikule Facebooki fännilehele postitas.

Lühiklipis näeb Tanel Padarit koos oma kihlatu Laureniga autoga sõitmas. Taneli küsimusele «Kallis, kuule kuhu me sõidame?» vastab Lauren, et Pärnusse. Klipi juurde lisatud tekst «Kui ma selle autosõidu üle elan, siis kohtume juba täna õhtul @villaammende laval,» annab lootust, et kui Taneli tervis alt ei vea, võib Tanel Padari ning Lenna Kuurma kontserttuur täie hooga jätkuda.

«Ma ei ole varem elus valu või haiguse pärast ühtegi kontserti ära jätnud,» tunnistas Kasepää kontserdi tühistama pidanud Padar fännidele.

Tanel Padar.
Tanel Padar. Foto: Kuvatõmmis Tanel Padari Facebooki fännilehelt.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles