PILDID Ei tunne enam äragi: Kelly Osbourne on ropult kaalust alla võtnud! (1)

Elu24
Copy
Kelly Osbourne 2013. aastal.
Kelly Osbourne 2013. aastal. Foto: Scanpix/AFP

Black Sabbathi solisti Ozzy Osbourne'i tütar Kelly Osbourne (35) on ropult kaalust alla võtnud. USA veebileht People vahendab, et naine on kehakaalust kaotanud ligi 40 kilogrammi.

Aasta alguses tegi Kelly Osbourne lubadus, et tema prioriteediks sel aastal saab enese eest hoolitsemine. Naise hiljutisi pilte vaadates on selge, et viimane on oma lubadusest tublisti kinni pidanud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

Tuleb välja, et Kelly on kaalust alla võtnud tervelt 38 kilogrammi. Hiljuti postitas ta Instagrami-lugudesse foto, millel hoiab käes riidesilti, millel on peal suurus 26 (Euroopas on see võrdne suurusega 34). «Jah, ma uhkustan, aga ma olen selle kallal nii kõvasti vaeva näinud see tunne on imeline,» kirjutas Kelly kõnealuse pildi juurde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

Aasta alguses avaldas Kelly, et keskendub uuel aastal vaid iseendale. «2019 on olnud üks põrgulikult äge aasta. Suuresti on see olnud hämmastav, eriti enesearengu osas. Samas on see olnud ka põrgulikult raske, kuid läbi hea ja halva oli see minu jaoks väga hariv aasta,» kirjutas ta toona.

«Olen jõudnud arusaamani, et sean pidevalt teiste inimeste vajadused kõrgemale kui enda omad,» lisas Kelly, kes tähistas möödunud aastal ka seda, et on suutnud kaine olla juba kaks aastat. «On aeg seada end esikohale ning lõpetada teiste inimeste jamade enese kaela võtmine...» 

Kelly Osbourne Londonis 2006. aastal.
Kelly Osbourne Londonis 2006. aastal. Foto: Scanpix/Stella Pictures

Kelly Michelle Lee Osbourne on Inglise laulja, laulukirjutaja, näitleja, telenägu ja moelooja. Ta on Sharon Osbourne'i ja Ozzy Osbourne'i tütar.

Ta sai tuntuks tänu tõsielusarjale «The Osbournes», kus ta koos oma perega osales. Osbourne on tuntud ka telesaatest «Fashion Police», kus ta oli üks žüriiliikmetest aastatel 2010–2015. Ta on osalenud ka saates «Tantsud tähtedega», kus ta saavutas kolmanda koha koos elukutselise tantsija Louis van Amsteliga, kirjutab Vikipeedia.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles