Hispaania filmitähel Antonio Banderasel diagnoositi koroonaviirus

Elu24
Copy
Nicole Kimpel ja Antonio Banderas 2020. aasta jaanuaris.
Nicole Kimpel ja Antonio Banderas 2020. aasta jaanuaris. Foto: Scanpix/AFP

Hispaania filminäitleja, filmiprodutsent ja laulja Antonio Banderas avaldas oma 60. sünnipäeval, et ta on koroonapositiivne, kirjutab Daily Star.

Näitleja tegi uudise teatavaks sotsiaalmeedia vahendusel. «Ma tahan selle teha avalikuks täna, 10. augustil, et pean oma 60. sünnipäeva tähistama pärast karantiini, kuna minu Covid-19 põhjustava koroonaviiruse test osutus positiivseks.»

«Samuti sooviksin lisada, et mul läheb üpris hästi, olen lihtsalt pisut rohkem väsinud kui tavaliselt, aga olen enesekindel, et taastus võimalikult kiiresti järgides meditsiinilisi näidustusi, mis loodetavasti aitavad mul seljatada selle nakkushaiguse, mis mõjutab inimesi kogu planeedil.»

«Kasutan seda isolatsiooniaega lugemiseks, kirjutamiseks ja puhkamiseks ning jätkan plaanide tegemist, et anda tähendus oma äsjatäitunud 60. eluaastale, mis jõudis minuni tulvil soove ja illusioone. Suured kallistused kõigile.»

Antonio Banderas on Hispaanias Málagas sündinud filmitäht, kes on kaasa teinud sellistes filmides, nagu näiteks «Desperado», «Zorro mask», «Nahk, milles ma elan», «Ükskord Mehhikos», «Zorro legend» jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles