PILDID ⟩ Ohtralt kaalu kaotanud juutuuber Nele Kirsipuu jagab oma edu saladust

Elu24
Copy
Nele Kirsipuu.
Nele Kirsipuu. Foto: Kuvatõmmis Nele Kirsipuu Instagramist

Juutuuber Nele Kirsipuu (29) on kaotanud märkimisväärselt kaalu, selle tõestuseks postitas videoblogija oma Instagrami enne ja pärast pildid.

Drastiliselt kaalust alla võtnud suunamudija ja juutuuber Nele Kirsipuu näitas sotsiaalmeediasse postitatud piltidega, kuidas inimene oma tegevusega keha mõjutada saab.  

«Võtsin kõndimise ja jooksmise enda tavapärasesse päevakavva, mis ei ole eriline ega pingutust valmistav,» jagas Kirsipuu oma hea vormi saladust.

«Ma julgustaks tulemusi mitte ruttu ootama, sest meeletut tempot muutusteks ei jaksa pikaajaliselt hoida,» kirjutas juutuuber, kelle sõnul on tema kaalulangetusteekond kestnud poolteist aastat. «Minu tasase jooksu ja hoogsa kõndimistrenni tulemusi hakkasin nägema alles 6. kuu pealt, seega polnud mingit mõtet igast trennist viimast välja pigistada, sest väline tulemus ei olnud pidev siht silme ees. Mulle sobib sihitus,» tunnistas ta oma jälgijatele.

Vaata Kirsipuu imelist muutust oma silmaga!

View this post on Instagram

Aasta tagasi hakkasin spordina regulaarselt hoogsat kõndi ja jooksmist tegema. Varem olen teinud igasugu treeningkavasid, dieete ja karme režiime, et keha lahe välja näeks, aga seekord mõtlesin eesmärgiks võtta eesmärgituse. Võtsin kõndimise ja jooksmise enda tavapärasesse päevakavva, mis ei ole eriline ega pingutust valmistav. Trenni tegemisel olen võtnud hoiaku tunda ennast hästi ja tasapisi koormust suurendades tugevdada oma südame-ja veresoonkonda. Esimese poole aastaga ei näinud peaaegu mingeid tulemusi, aga pika peale on muutused ilmselged. Siiani on kõik mõnus ja minu jaoks on selline lähenemine parim valik tervise ja välimuse hoidmiseks. Toitumist ma jälgida ka ei soovi, nii et šoksi ja pannkooke kõrbistan ikka stressivabalt ???‍♀️?

A post shared by Nele Kirsipuu (@nelekirsipuu) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles