«Teneti» võtetelt ära hiiliv Robert Pattinson jäi Nolanile koolipoisiliku valega vahele

Elu24
Copy
Robert Pattinson
Robert Pattinson Foto: Tony Michaels/Scanpix

Viimase seisuga 26. augustil kinodesse jõudva «Teneti» (kui jälle edasi ei lükata) staar ja uus Batman Robert Pattinson tunnistas hiljutises intervjuus üles patu, millesarnane ilmselt paljude palgatööliste hingel on.

34-aastane näitleja, kelle jaoks on mõlemad filmid vaieldamatult tema karjääri seni suurimad saavutused, rääkis The Irish Times'ile, et pidi «Teneti» võtetest aega näpistama, et nahkhiirmehe rollisobitusel ehk castingul käia. Samal ajal pidi ta oma võimalikku osalemist Batmani-filmis tugevalt vaka all hoidma ega tohtinud kellelegi kõssata, mis tal kavas on.

«Naljakas on see, et Chris Nolan («Teneti» režissöör – toim) on kõikide oma tegemiste osas alati väga salatsev ja mina pidin «Batmani» osas seda samuti olema. Niisiis pidin talle valetama, et kaamerasproovis käia,» pihtis Pattinson. Küll aga sai isegi Batmani-filme lavastanud Nolan tema valele kummalisel kombel ruttu jaole: «Valetasin, et mul on perekondlik hädaolukord (family emergency – toim). Kohe, kui olin öelnud «perekondlik», sõnas ta: «Sa lähed Batmani prooviesinemisele, eksju?»»

Oli see siis kuues meel või olid salajutud omasoodu Nolani kõrvu jõudnud, igal juhul sai Pattinson rolli omale ning läbi Batmani-juttude on omakorda tõusnud ka «Teneti» vaatamisväärsus – vähemalt filmifännide seas.

Batmanina saab «Videviku» filmidest tuule tiibadesse saanud ning seejärel indie-filmides endalt higi ja verega teinistaari mainet maha pesnud inglise näitlejat näha alates 1. oktoobrist 2021. Matt Reevesi lavastatud filmis teevad kaasa veel Zoë Kravitz, Paul Dano, Andy Serkis, Jeffrey Wright, Colin Farrell, Peter Sarsgaard ja John Turturro

«Tenetis» kehastab ta enda sõnul suslikulaadset tegelast, kes on salapärasel moel seotud hämarate eriteenistusoperatsioonidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles