TULINE KAADER ⟩ Inglise pesumodell heitis rinnahoidja seljast, et oma päevitusrante näidata

Elu24
Copy
Briti pesumodell ja tõsielustaar Chloe Ayling
Briti pesumodell ja tõsielustaar Chloe Ayling Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Briti pesumodell ja tõsielustaar Chloe Ayling (23) jagas sotsiaalmeedias hingetukstegevat instapilti.

Nimelt postitas noor naine Instagrami foto, millel näitab fännidele oma päevitusrante. «Oled pisut punane, kallike,» kirjutas sedapuhku üks fännides kommentaariumis.

«Ilusad päevitusrandid,» leidis veel teinegi fänn.

Kaunis instapilt on nüüdseks teeninud üle 5000 meeldimise.

23-aastane Chloe sai Suurbritannias üleöö tuntuks 2017. aastal, mil ta avaldas kohalikule meediale, et langes inimröövi ohvriks. Nimelt lendas naine 2017. aasta juulis Itaaliasse Milanosse arvates, et läheb sinna modellitööd tegema. Seal röövisid ta kaks venda, kes väitsid end olevat kuritegeliku rühimituse The Black Death Group liikmed.

Tüdruku ema hakkas muretsema, kui ta kokkulepitud kuupäeval koju tagasi ei lennanud. Ta võttis sedapuhku ühendust Chloe tollase mänedžeri Phil Greeniga. Üsna peagi sai Green The Black Death Group rühmituselt kirja, kus nõuti tüdruku eest 300 000 eurot. Samuti ähvardasid nad, et kui nad raha ei saa, müüvad nad Chloe tumeveebis seksiorjaks.

Tüdruku mänedžer võttis sedapuhku ühendust Suurbritannia konsulaadiga Milanos. Seejärel sekkus Itaalia politsei, kuid uurimine takerdus asitõendite puudmise tõttu. Ometigi, kõigest kuus päeva hiljem oli ilmus Chloe koos oma röövijaga Milanos asuvasse konsulaati, kus ta ära tunti. 

Kohtus väitis üks vendadest Lukasz Herba, et oli Chloe'sse armunud ning soovis lihtsalt niimoodi tema karjäärile kaasa aidata. Ta mõisteti inimröövi eest 16 aastaks ja 9 kuuks vangi. Tema vend Michał Herba eitab kaasosaliseks olemist. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tan lines ☀️

A post shared by CHLOE AYLING (@chloeayling97) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles