PÖÖRANE Räppar Drake'i voodimadratsi hind võtab sõnatuks

Elu24
Copy
Kanada räppar Drake.
Kanada räppar Drake. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix

Kanada räppar ja laulukirjutaja Drake ilmselgelt teab hea une tähtsust, sest tema öötunnid mööduvad eriti luksuslikul Rootsi madratsil, mida keskmine inimene endale iial lubada ei saaks.

Uskumatu, aga tõsi! Ajakirja Architectural Digest tuur Drake'i kodus paljastas, et mees magab sõna otseses mõttes varanduse otsas – tema voodimadrats maksab 400 000 dollarit ehk ligi 338 000 eurot.

Madratsit valmistab Rootsi firma Hästens ja kuna tegemist on käsitööga, siis selle valmistamiseks kulub 600 töötundi, vahendab The Guardian. Pöörane, kas pole?

Kui lihtinimese arvates on madratsi eest sellise summa välja käimine ebamõistlik, siis kuulsuste maailmas ongi asjad veidi teisiti. Mõeldes, et Jennifer Lopez kulutab iga nädal näohooldusele 1200 dollarit, Rihanna sama sagedasti tehtavale juuksehooldusele 25 000 dollarit ja et Drake'i auto maksab 3,4 miljonit dollarit, siis ei tundugi see madrats enam niivõrd kallis.

«Madrats peaks olema teie kodu kõige olulisem mööbliese. Rootsis ei mõista inimesed olukorda, kus diivan maksab rohkem kui madrats. Meil on magamisse hoopis teine ​​suhtumine,» ütles Hästensi Los Angeleses asuva poe mänedžer Linus Adolfsson väljaandele Vice.

Tekkis suur soov ka endale Hästensi madratsit saada, aga veidi liiga kallis? Ära muretse, Häskensi «klassikaline» madrats maksab «ainult» 190 000 dollarit ehk umbes 160 000 eurot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grand Vividus (@grandvividus) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles